Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Polle: Det handler om kvalitet og kynisme


| Jonas Roulund |

Nicolai Poulsen fik scoret sit blot andet mål for AGF i Superligaen her til aften, men det var desværre ikke nok til at sikre point mod FC Nordsjælland, hvilket ærgrer den hårdtarbejdende midtbanespiller.

1-3 blev facit i aftenens Superligakamp mellem AGF og FC Nordsjælland på Ceres Park, og det giver jo ikke det store at juble over.

Dog var der momentvis glæde i Skoven.

For efter 41 minutter dukkede Nicolai Poulsen pludselig op i gæsternes målfelt og sendte bolden i nettet til udligning – 1-1 og stor jubel på Ceres Park, hvilket midtbanespilleren virkelig glædede sig over at opleve:

– Lige i situationen var det pissefedt. Det er mit første mål på hjemmebane og nede foran vores fans, det er selvfølgelig noget, jeg vil tage med mig videre og huske tilbage på, fortæller Poulsen.

Målet var dog som bekendt ikke nok til at sikre point, og han står derfor tilbage med en skuffet følelse.

– Jeg synes, vi langt hen ad vejen spiller en god fodboldkamp i dag. De første 20-25 minutter er der et hold på banen, og det er os, og det er der, vi skal lave nogle mål. Når man ikke gør det, så er Nordsjælland så godt et hold, at så stikker de til i den anden ende, fortæller 6’eren.

AGF-holdet i klynge på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Nye takter for holdet og for Polle

AGF kom ganske flot ud til opgøret, hvor Nordsjælland gang på gang blev udfordret i kampens indledning.

Men bolden kom ikke over stregen, hvilket blev afgørende, da gæsterne langsomt åd sig tilbage i opgøret.

– Vi skal bare have sparket bolden i nettet, det handler om kvalitet og kynisme, og det havde vi ikke i dag, forklarer Poulsen, som også ærgrer sig over de mange småfejl og reaktionen herpå.

– Når man tør spille den ud, så opstår der nogle gange nogle fejl. Og det er sådan i fodbold, at så bliver det straffet, når det er noget i opbygningsfasen, der går galt. Jeg synes egentlig ikke så meget, det er selve fejlene, der er problemet, det er mere det, at vi skal være bedre til at dække af efterfølgende. Vi acceptere at lave fejl på holdet, men vi skal blive endnu bedre til at dække af efterfølgende, så der ikke kommer mål ud af det, fortæller midtbanemanden, som har kontraktudløb næste sommer, hvilket måske er begyndt at påvirke hans spil en smule.

Han har i hvert fald vist sig mere frem i offensiven end nogensinde i denne sæsons første kampe.

– Det er klart, at jeg har fokus – måske endnu mere end tidligere – på at jeg ikke har fem år tilbage af min aftale, og så begynder man da at tænke over, at man skal give den endnu mere gas, selvom jeg nu egentlig synes, at jeg har gjort det i alle mine kampe her. Det har for mig personligt været rigtig godt her i starten af sæsonen. Jeg vil selvfølgelig hellere vinde i dag end at score et mål, men det er da godt at tage med, at man kan bidrage offensivt, fortæller Poulsen.

Nederlaget efterlader AGF på en sjetteplads efter to spillerunder. Torsdag venter Club Brügge i returkampen i Conference League-kvalifikationen, mens Hvidovre er næste udfordrer i den hjemlige liga. Den kamp spilles på søndag.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle