(Foto: Kronborgfotos)

AGF-dronen: Kampdagsnyt og AGF’er rygtes til PSV


| Jonas Roulund |

I aften tager AGF imod FC Nordsjælland til 2. runde i Superligaen, og det lader vi selvfølgelig op til i dagens hviie overblik.

Der er ungdomstransferrygter, seniortransferrygter og så er der masser af kampinformation i dagens nyhedsoverblik.

God fornøjelse!

17-årig AGF’er rygtes til hollandsk fodbold

Mikkel Markdal har gjort sig positivt bemærket på AGF’s ungdomshold, hvor han blandt andet allerede har fået fire U19-kampe, trods sine kun 17 år. Derudover har han optrådt for de danske U16- og U17-landshold, og det har nu fået mægtige PSV på banen.

– AGF-keeperen er i disse dage i PSV, hvor han i løbet af enten mandag eller tirsdag vil sætte sin underskrift på en professionel kontrakt med hollænderne, erfarer campo.dk således i dag.

26-årig rygtes til norsk fodbold

I seniortruppen er der også transferrygter at hente.

I går kunne Nettavisen nemlig berette, at vores smukke angriber, Sigurd Haugen, ser ud til at skulle fortsætte karrieren i norske Lillestrøm.

Her skulle der efter sigende ligge en lejeaftale klar med en indbygget købsoption. Det kan du læse mere om her: Sigurd Haugen kan være på vej til Lillestrøm

Trupnyt og info før AGF – FC Nordsjælland

Dagens kamptrupper er blevet offentliggjort, og der er sket tre udskiftninger siden kampen i Brügge for AGF’s vedkommende. Du kan finde AGF’s og FCN’s kamptrupper her.

Og hvis du skal lidt i kampstemning, så vil vi anbefale dig at tage et kig på vores forskellige artikler om aftenens kamp.

Du kan blive klædt på med al nødvendig information i vores AGF – FCN optakt, eller dykke ned i en dybere analyse af kampen mellem to af ligaens medaljefavoritter her.

Historien om udebanetrøjen 23/24

Som en sidste historie inden det går løs på Ceres Park, så kan du læse vores interview med AGF’s Art Director, Anders Vestergaard, samt Marketingdirektør Asger Munkholm, der fortæller om, hvordan den nye udebanetrøje er blevet til.

Kom med bag kulisserne lige her: Bag kulisserne: Sådan kom den nye udebanetrøje til verden

Det var alt for denne mandag – læs med i aften, når vi bringer nedtakt og reaktioner fra det storkampen på Ceres Park.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.