Sigurd Haugen (Foto: Laura Hjørringgaard)

Sigurd Haugen kan være på vej til Lillestrøm


| Alexander Witved |

Sigurd Haugen kan være på vej til Lillestrøm på en lejeaftale med indbygget købsoption.

Så kan der være spændende nyt på vej om offensive afgange fra AGF, da norske Nettavisen skriver at norske Sigurd Haugen kan være på vej til Eliteserieklubben, Lillestrøm på en lejeaftale, med en indbygget købsoption.

Haugen blev ellers så sent som sidste sommer hentet fra Aalesund, hvor han i den næstbedste række, OBOS-ligaen, med imponerende 21 mål i 30 kampe, var stærkt medvirkende til at Aalesund rykkede op i Eliteserien.

Haugen blev således udstyret med en femårig kontrakt og lagde da også ud med i premierekampen mod Viborg at score, men derfra var der langt mellem målene.

Faktisk har han i 22 optrædener kun leveret to kasser, det til trods for at han egentlig er kommet frem til mange chancer, men skarpheden har haltet noget så gevaldigt.

Siden blev det en tur på bænken og Haugen erkendte da også senere, blandt andet på KSDH.dk, at han nok ikke skulle regne med at overhale Patrick Mortensen som førstevalg.

Rygter om Viking

Der har tidligere været rygter om at en anden Eliteserieklub, nemlig Viking Stavanger skulle være interesseret, men på det tidspunkt var Haugen ikke selv interesseret.

I denne sæson har AGF blandt andet forstærket sig med Janni Serra og her har nordmanden slet ikke været i kamptruppen i premieren imod Vejle og i udekampen mod Brügge var han heller ikke med – det kan der nu vise sig at være en grund til!

Hos Lillestrøm er han tilsyneladende udset som afløser for Akor Adams, som ser ud til at skulle til den franske Ligue 1-klub Montpellier.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.