• Forside
  • AGF Nyheder
  • AGF-dronen: Graulund-interview, målmandsdebat, transferrygter og stor optakt

Foto: Matti Kronborg

AGF-dronen: Graulund-interview, målmandsdebat, transferrygter og stor optaktTransferspekulationer, sidste del af interviewet med Graulund og så en stor optakt til søndagens brag, er hvad dronen bringer i dag!

Chefredaktøren har tidligere skrevet, at dronen måtte udgå i et par dage, grundet førnævntes tur på Northside, men heldigvis ligger ikke hele redaktionen vandret. Derfor får I nu alligevel dagens drone.

God fornøjelse med dagens hviie overblik!

Hvilken målmand skal AGF hente?

Til sommer udløber Per Kristian Bråtveits kontrakt. Nordmanden har i denne sæson været andetvalg i AGF-buret, da Jesper Hansen, lige siden han kom til AGF, har været førstevalg.

Skribent Rasmus Thomsen, har kigget nærmere på hvilke målmænd AGF kunne hente, for at erstatte Per Kristian Bråtveit.

Interview med Peter Graulund

Peter Graulund behøver næppe nogen lang introduktion. AGF-koryfæet har taget en snak med KSDH, hvor Graulund bl.a. har nogle knapt så pæne ord med på vejen, til tidligere AGF-cheftræner Søren Åkeby.

– Når man er spiller, er det vigtigt der er tillid og højt til loftet. Jeg kom til AGF i en svær tid, og AGF tog imod mig med åbne arme, og så kom der sådan en svensk brandmand ind, som ikke anede en skid om fodbold, så står man bare og tænker, hvad fanden er der galt her!, fortæller vores tidligere angriber.

Medie: AGF er interesseret i Tobias Bech

Det tidligere Viborg-talent, gør det fremragende i tyske FC Ingolstadt 04.

KSDH.dk kan berette, at AGF er interesserede i at hente kantspilleren hjem til Danmark.

Der er også rygter om at AGF forsøgte at hente Bech, da han i stedet valgte at skifte sydpå.

Den store optakt til på søndag

Sidst, men ikke mindst, har vi i dag udgivet en stor optakt til søndagens vigtige kamp.

Du kan bl.a. læse om Uwe Röslers problem på den centrale midtbane, Brøndbys brandvarme angriber og hvor Brøndby kan komme til at gøre ondt på AGF.

Der er selvfølgelig også et bud på begge holds startopstillinger, samt et overblik over hvilke spillere der er i karantæne, og hvem der er i karantænefare.

Det var alt fra den ædru del af redaktionen! Jeg har hørt rygter om at chefredaktøren giver en øl, hvis man kan finde ham på Northside. Fortsat god dag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.