Skip to main content


Foto: Kongelunden.dk

AGF-dronen: Fremtidens fanzone, sæsonkortnyt og transferrygter


| Jonas Roulund |

Der er store meddelelser i forbindelse med Projekt Kongelunden i ugens sidste nyhedsoverblik, og så er Yann tilsyneladende førsteprioritet hos en Bundesligaklub.

Vi går på hviiekend med en stor billetnyhed, og så kan du blive klogere på fremtidens fanzone i dagens nyhedsoverblik.

God læselyst!

Intet salg af nye sæsonkort i 2023/2024

AGF har i dag meldt ud, at man grundet formindsket kapacitet i næste sæson ikke kommer til at sætte nye sæsonkort til salg.

De nuværende sæsonkortholdere bliver tilbudt at fortsætte, men der bliver altså ikke mulighed for at komme ind som ny sæsonkortholder.

– Derudover har vi lovet, at alle abonnenter, der har plads på Ceres Park i dag, ikke bare har plads på det nye stadion, men også på det midlertidige stadion – i hele perioden frem til det nye stadion står klar. Det løfte skal vi holde. Så altså ingen nye sæsonkort.

Der er dog enkelte steder, hvor det fortsat er muligt at få adgang – det kan du blive klogere på i vores artikel her: Vigtig information om billetter og sæsonkort

Fremtidens fanafsnit

I dag har vi lanceret tredje artikel i vores serie om det nye stadion i Kongelunden.

– Du har måske allerede læst om prisen på det nye stadion, og du har også styr på skæringsdatoerne for stadionbyggeriet, men hvordan kommer det hele egentlig fansene til gode?

Det kan du blive klogere på i dagens artikel, hvor vi går i dybden med fanzonen og det nye stemningsafsnit, hvor der bliver plads til 4000 stående fans.

Læs alt om den nye fan plaza og stemningsafsnittet her: Kongelunden: Her er det nye fanafsnit

Yann og Beijmo-rygter

Vi runder ugens sidste nyhedsoverblik af med lidt transferrygter.

Ifølge den tyske avis Bild, så er Yann Bisseck nemlig ikke bare i kikkerten hos Eintracht Frankfurt – han er deres førsteprioritet!

Udover Lange Yann, så har Frankfurterne også Stuttgart-stopperen Konstantinos Mavropanos og Wolfsburg-profilen Maxence Lacroix i sigte, ifølge Bild.

I Sverige bliver der også snakket løs, og her har Malmös sportschef, Daniel Andersson, været ude med følgende udtalelse om Felix Beijmo:

– Han har haft et meget stærkt forår der, så det er vildt fedt for ham. Vi får se, hvad der sker der – om de er interesserede i at tage ham, eller om Felix har andre tanker. Vi bliver nødt til at gennemgå vores situation, siger Daniel Andersson ifølge Footballtransfers.com.

Dermed ramte vi hviiekenden – hav en skøn en af slagsen!

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle