(Foto: Kronborgfotos)

Vigtig information om billetter og sæsonkort


| Jonas Roulund |

Stadionbyggeriet får indflydelse på næste sæsons billetsalg, og der bliver tale om begrænset kapacitet i sæsonen 2023/2024.

Der åbnes ikke for salg af nye sæsonkort til næste sæson. I stedet tilgodeses alle de nuværende sæsonkortholdere.

– Derudover har vi lovet, at alle abonnenter, der har plads på Ceres Park i dag, ikke bare har plads på det nye stadion, men også på det midlertidige stadion – i hele perioden frem til det nye stadion står klar. Det løfte skal vi holde. Så altså ingen nye sæsonkort, skriver AGF på klubbens hjemmeside.

Herudover oplyses det, at alle abonnementsbetalte sæsonkort overgår til månedsbetaling.

– Denne ændring sker, da vi i de kommende år skal tilpasse os de forskellige stadions, vi skal spille på – både et Ceres Park med en nedsat kapacitet (fra januar 2024) og et midlertidigt stadion (fra januar 2025). For at kunne lave disse ændringer løbende, har vi behov for at ændre betalingen fra årligt til månedligt, skriver agf.dk.

Stadig plads på stemningsafsnittet

AGF oplyser derudover, at der på stemningsafsnittet alligevel vil være et lille antal nye sæsonkort, som kan købes. Her skal man dog være opmærksom på, at man forventes at deltage i den stemningsaktive del af stadionoplevelsen.

– For 79 kr. om måneden får man adgang til at trække en billet til hver hjemmekamp i 3F Superligaen til B1-B3 på Bravida Tribunen, skriver AGF.dk. Dette abonnement sættes snart til salg på hjemmesiden.

Der venter jo desuden europæiske kampe i næste sæson, og her har sæsonkortholdere fortrinsret til billetter, når de sættes til salg.

Og som en sidste info, så meddeler klubben, at billetsalget til den kommende sæson starter cirka 14 dage før første hjemmekamp.

Klubben meddeler, at alle spørgsmål til ovenstående kan rettes til AGF’s billetservice på billet@agf-as.dk.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.