• Forside
  • AGF Nyheder
  • AGF-dronen: Forhandlinger, forlængelse og interview med Årets Samarbejdsklub

AGF-dronen: Forhandlinger, forlængelse og interview med Årets Samarbejdsklub


| Jonas Roulund |

Transfervinduet lukker fredag ved midnat, og mange sidder lige nu på stilke for at følge med. Her er dagens hviieste nyheder.

TK og Daghim-handlerne er fortsat undervejs, og mens vi venter på de officielle udmeldinger omkring handlerne, så har vi taget en snak med Årets Samarbejdsklub om betydningen af den pris.

God fornøjelse med dagens AGF-overblik!

AGF afviser bud på TK

Udinese udviser stor interesse for TK, men AGF vil ikke lade forsvarstalentet slippe billigt.

Derfor har de afvist de indledende bud fra italienerne, men forhandlingerne fortsætter for at sikre TK-transferen til Udinese.

Ifølge B.T. rejser TK i dag til Italien for at gennemgå de sidste detaljer i kontrakten: Medie: TK sælges til Udinese – rejser allerede i dag

Thomas "TK" Kristensen med bolden ved sine fødder.
Thomas “TK” Kristensen (Foto: Matti Kronborg)

Samtidig bekendtgjorde AGF i går, at Adam Daghim kun mangler det obligatoriske lægetjek for at kunne blive solgt til FC RB Salzburg. Vi afventer fortsat nyt om den sag, men du kan læse mere om sagen her: AGF bekræfter Daghim-forhandlinger med RB Salzburg

Poulsen forlænger med to år

I går aftes tikkede en glædelig nyhed ind: Nicolai Poulsen forlænger med AGF.

Midtbanespilleren er dermed bundet til klubben frem til sommeren 2026 og udtaler i den forbindelse:

– Det er en stor glæde, at vi nu har fået det på plads. Jeg er meget glad for at spille i AGF, og er stolt, hver gang jeg tager trøjen på. Så giver jeg alt hvad jeg har for klubben, holdet og for fansene – det tror jeg også de ved og sætter pris på. Det har stor betydning at være et sted, hvor jeg kan mærke, at man er glad for den indsats og det arbejde, man udfører på og udenfor banen, siger Nicolai Poulsen.

Nicolai Poulsen på Ceres Park.
Foto: Matti Kronborg // Kronborgfotos

Årets Samarbejdsklub: Det betyder enormt meget

HOG Hinnerup er Årets Samarbejdsklub, og i den forbindelse har vi lavet et interview med klubbens formand, Niels-Christian Jönsson, om samarbejdet med AGF og om det projekt, der lå til grund for kåringen.

Det kan du læse lige her: Formand for Årets Samarbejdsklub: Det betyder enormt meget

Børn indvier HOG Hinnerups nye Street Park.
Foto: Karoline Marie Bagger Jönsson

Ellers er det blot at sætte sig godt til rette og følge med i løbet af aftenen – måske tikker diverse transferbomber ind.

Hav en dejlig hviippedag.

 

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.