Foto: Matti Kronborg

Medie: AGF har afvist to bud på TKThomas “TK” Kristensens fremtid i AGF har siden i går været tvivlsom, da der var rygter om at den italienske klub Udinese ønskede at købe den unge stopper. Nu er der nyt i sagen.

Tidligere i vinduet sendte AGF deres guldfugl Yann Bisseck til Italien, og i går kunne vi så berette at Udinese ville give over 20 millioner for TK, men det ser altså ud til at AGF enten ikke ønsker at sælge eller ønsker en højere pris for den 21-årige stopper.

Ekstra Bladet skriver, at der er konkrete forhandlingerne mellem klubberne og allerede nu har AGF afvist to bud på TK. Udinese arbejder dog stadig ihærdigt på at tilknytte AGF-stopperen.

Langt fra enige

Selvom forhandlingerne er i fuld gang, så er de to klubber dog stadig meget langt fra at være enige om en handel. Udlægget fra Udinese var på omkring 22 millioner kroner, hvor TK ville få en kontrakt til 2027. Dette var dog ikke nok for De Hviie.

Udinese har netop solgt angriberen Beto til Everton, hvilket har indbragt 25 millioner euro. Der burde altså være penge i kassen, til at få landet TK-indkøbet.

Ifølge KSDH’s kilder er TK fortsat i Danmark, mens Udinese udviser stor interesse, og forhandlingerne fortsætter derfor i disse timer.

Thomas Kristensen er netop blevet udtaget til Danmarks U21-landshold, der i september møder Frankrig og Slovakiet. Indtil videre er den unge stopper noteret for 46 førsteholdskampe for AGF, hvor det er blevet til to scoringer fra tårnhøje TK.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.