Foto: Matti Kronborg

AGF bekræfter Daghim-forhandlinger med RB Salzburg


| Jonas Roulund |

AGF har netop udsendt en pressemeddelelse, hvori det bekræftes, at der er indgået realitetsforhandlinger med Red Bull Salzburg om et salg af Adam Daghim.

Rygterne har svirret, og nu bekræfter AGF: Adam Daghim er på vej til østrigsk fodbold – nærmere bestemt de forsvarende mestre, Red Bull Salzburg.

Det skriver de i en pressemeddelelse:

– AGF A/S har indgået realitetsforhandlinger med den østrigske klub Red Bull Salzburg om salg af kontraktrettighederne på den 17-årige 3F Superliga-spiller Adam Daghim med sigte på et omgående klubskifte.

Adam Daghim
Foto: Matti Kronborg

Kun små detaljer mangler

AGF skriver endvidere, at der blot mangler små detaljer såsom lægetjek og spillerens personlige forhold, men at transfersummen er på plads.

– Såfremt alle parter når til enighed om en aftale, vil det medføre en opjustering af forventningerne for indeværende regnskabsår til et resultat før skat mellem 30 og 40 mio. kr. i forhold til den udmeldte forventning til årets resultat i Meddelelse nr. 13/2023 pr. 17. august 2023, som var et resultat før skat mellem 10 og 20 mio. kr., skriver klubben i pressemeddelelsen.

Adam Daghim kom til AGF for to år siden fra FCK og har nået 11 førsteholdskampe i den hvide trøje.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.