Foto: Kronborgfotos

Nicolai Poulsen forlænger med AGF


| Jonas Roulund |

AGF’s midtbanemand, Nicolai Poulsen, har her til aften fået forlænget sin kontrakt med to år.

Der har været gang i den i dag. TK og Daghim har været i fokus, da det ser ud til, at de snart sendes til henholdsvis Udinese og RB Salzburg.

Her til aften er det dog en mere rutineret herre, der stjæler rampelyset.

Nicolai Poulsen har nemlig forlænget sin kontrakt med AGF, så den løber frem til sommeren 2026.

Nicolai Poulsen, AGF.
Foto: Matti Kronborg

Kontrakten stod ellers til at udløbe i sommeren 2024, men nu er parterne altså blevet enige om en forlængelse, hvilket glæder sportschef, Stig Inge Bjørnebye:

– Nicolai repræsenterer mange af de værdier, som vi gerne vil fremhæve og arbejde ud fra i vores klub. Han er hårdt arbejdende, han tager ansvar og så er han ambitiøs spiller med en stærk vindermentalitet. På banen har han bygget på i sit spil i de senere år og han er en værdifuld del af vores trup og af vores klub, som vi er glade for bliver hos os i de kommende år, siger Stig Inge Bjørnebye til AGF.dk.

Poulsen: Stadig fuld af ambitioner

Nicolai Poulsen selv har været lidt i medierne i det seneste stykke tid, da han offentligt gik ud og fortalte, at der ikke havde været dialog med klubben endnu tilbage i juli måned. Men nu er han glad for at kunne fortsætte i den hvide trøje.

– Jeg er stadig fuld af ambitioner og drømme på holdet og klubbens vegne. Vi skal fortsætte den gode udvikling, som jeg synes vi har været inde i et stykke tid og hele tiden bygge på. Det ser jeg frem til at fortsat at bidrage til og jeg glæder mig over, at jeg stadig kan kalde mig AGF’er i de kommende år, fortæller midtbanespilleren til klubbens hjemmeside.

Poulsen har spillet 136 kampe med to mål, fem assists og imponerende 49 gule kort til følge. Nu kan vi se frem til meget mere fight fra randrusianeren i de kommende år.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.