Skip to main content


Per Kristian Bråtveit (Foto: AGF.dk)

AGF-dronen: Baneløberstraf, vild reportage og spillerafgang


| Jonas Roulund |

AGF har kåret Årets Spiller, og det er ikke Yann Bisseck. Derudover er der meget andet godt i dagens nyhedsoverblik.

AGF har i dag bekræftet et farvel til to defensive kræfter, og så har baneløberen fra Randers-kampen fået sin straf.

God fornøjelse med dagens AGF-drone!

AGF kårer Årets Spiller og Årets Fighter

Ì går aftes kom det frem, at AGF’s trænerstab og ledelse har kåret Patrick Mortensen til Årets Spiller og Tobias Mølgaard som Årets Fighter.

– Patrick nåede op på flotte 16 kasser og to assists i sine 33 kampe i denne sæson. Det bringer ham samtidig op på 69 mål og ni assists i 151 kampe for klubben. Dermed er han den mest scorende AGF’er i Superligaens historie, skriver vi blandt andet.

Vi vil snart sætte en afstemning i gang i Gruppen for AGF Fans på Facebook, hvor fansene kan komme med jeres holdning til de to priser.

Baneløberen har fået sin straf

Den 30. maj blev AGF’s dejlige 3-1 sejr skæmmet, da en fan med AGF-trøje valgte at løbe ind på banen til store protester fra alle på tribunen.

Nu har AGF så tildelt ham 10 års karantæne fra Ceres Park.

– Grunden til, at karantænen lyder på hele 10 år er, at det ikke er første gang, at vi ser manden tage turen forbi afspærring og vagter for at løbe ind på banen.

Det kan du læse mere om i vores artikel om baneløberens karantæne.

Kom med tilbage til det vilde comeback

Kom med Clovis Lukunku tilbage til søndagens vanvittige fodboldkamp, der endte med bronze til De Hviie i vores detaljerige reportage:

– HELE STADION HOPPER, VI ELSKER GF, HELE STADION HOPPER, VI ELSKER GF!, synger vi og aldrig har Aarhus lignet Napoli så meget før – folk holder om hinanden og efter syv minutters overtid fløjtes der af. Et umiddelbart jubelbrøl, og en helt særlig stilhed, som jeg aldrig har oplevet før. Folk opdaterer livescore igen og igen, for at sikre, at Viborg også spiller uafgjort. Pludselig kan vi se Tingager hoppe op og styrte ned mod os. VI GJORDE DET! AARHUS HAR VUNDET BRONZE!, skriver Clovis blandt andet.

Genoplev det hele lige her: Reportage: Vanvidskamp på Ceres Park

Farvel til Lund og Bråtveit

Det har ligget i kortene længe, men i dag blev det officielt: Oliver Lund og Per Kristian Bråtveit forlader AGF, når deres kontrakter udløber den 30. juni:

Vi har i øvrigt netop lavet et spændende interview med AGF’s kvindelige bestyrelsesmedlem, Katja Moesgaard, som du kan glæde dig til ovre på KSDH TV!

Hav en laber hvii vippedag!

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle