Skip to main content


(Foto: Jonas Roulund/KSDH.dk)

Baneløber fra Randers-kampen får mangeårig karantæne


| Jonas Roulund |

Den 30. maj løb en tilskuer på banen på Cepheus Park, og han har nu fået sin straf, der byder på mange års karantæne fra stadion.

Selvom man gerne vil være så tæt på sine idoler som muligt, så er der alligevel grænser.

Det har den 23-åruige baneløber fra kampen mellem Randers FC og AGF den 30. maj nu fået at mærke.

– 10 års karantæne fra Ceres Park, lyder det fra AGF’s kommunikationschef, Søren Højlund Carlsen til Århus Stiftstidende.

Grunden til, at karantænen lyder på hele 10 år er, at det ikke er første gang, at vi ser manden tage turen forbi afspærring og vagter for at løbe ind på banen.

Første gang han gjorde det, var tilbage i 2021 i en kamp mod OB på Ceres Park. Men den karantæne var altså udløbet inden Randers-kampen.

Baneløberen blev da også fulgt af de mange medrejsende GF-fans med buhen og hårde tilråb, og det er tydeligt, at fansene på stadion tog afstand fra handlingen.

Stiften har også været i kontakt med baneløberen selv, der udtaler:

– Hvis det får økonomiske konsekvenser for klubbens sponsoraftaler, så vil jeg få dårlig samvittighed og undskylde af hele mit hjerte – det vil bløde, siger han til avisen.

AGF vandt som bekendt opgøret 3-1, hvilket var en vigtig katalysator for, at klubben hentede bronze for anden gang siden 2020.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle