Foto: Matti Kronborg

Uwe Rösler: Vi har to rigtig gode målmænd


| admin |

AGF står med to skarpe målmænd, og Bailey Peacock-Farrell sendte et stærkt signal i kampen mod Vejle.

Af Reham Thair

I torsdags gik cheftræner Uwe Rösler med Bailey Peacock-Farrell som førstevalg til at beskytte målet. De seneste kampe havde vist, at begge målmænd egner sig godt og havde udviklet sig en del, og kampen er fortsat meget lige.

– Jeg har to rigtig gode målmænd, og jeg fortalte dem begge for otte-ni dage siden, at Bailey ville spille. Jeg fortalte dem at set ud fra efterårssæsonen, så er de begge blevet bedre af den store konkurrence. Begge har været kampafgørende. Jeg er meget glad for dem begge, fortæller Uwe Rösler til Bold.dk.

Bailey Peacock-Farrell i kamp for AGF mod Hvidovre med hvidklædte AGF-fans i baggrunden.
Foto: Matti Kronborg

Derfor blev Bailey foretrukket

Uwe Rösler forklarede samtidig, at Vejles meget direkte spil var årsagen til, at Peacock-Farrell blev foretrukket til årets første turneringskamp, men at intet er afgjort i forhold til næste spillerunde.

– Det er lidt for tidligt til det spørgsmål. Men han gjorde ikke noget for at spille sig af. Han havde en rigtig god præstation, siger Rösler.

Dermed vides det ikke på nuværende tidspunkt, hvordan startopstillingen kommer til at se ud. Dog står AGF med to skarpe målmænd, der sikkert vil bidrage til en spændende intern kamp gennem hele foråret.

Begge keepere har kontraktudløb med AGF til sommer.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.