Foto: Matti Kronborg

Uwe: Det er derfor, jeg er fodboldtræner!


| Jonas Roulund |

Cheftræneren havde rosende ord til overs for fansene efter den vigtige sejr over Randers FC i går aftes.

En stor forløsning. Et Mesterskabsslutspil venter, og det blev en realitet på bekostning af lillebror fra Randers. Sikke en mandag.

Cheftræneren var da også en glad mand, da AGF TV fangede ham efter slutfløjt på Cepheus Park.

– Efter genstarten har spillerne udvist en fantastisk vilje, og vi er blevet bedre til at kontrollere kampene og køre resultaterne hjem. Alle ved, hvad de skal, og hele staben arbejder ekstremt hårdt hver eneste dag, for at det her kan lade sig gøre, så stor tak til alle mine kolleger, siger Rösler, som nu er klar til at sætte nye mål for holdet.

– Vi skal blive ved med at udvikle os hver eneste dag. Vi har en sidste grundspilskamp mod OB, hvor vi skal have point igen. I landsholdspausen kan vi så sætte os og ned og sætte nye mål. Det er vigtigt, at vi ikke er tilfredse med top seks. Nu skal vi se fremad, siger cheftræneren.

En rigtig “Randers-kamp”

Der var huller i banen, regn, blæst og kulde, så alt virkede generelt meget Randers-agtigt mandag aften. Og det var da også hjemmeholdet, det kom bedst fra start i den hårdt spillede 1. halvleg.

– De første ti minutter var hårde i dag. Randers startede klart bedst, og jeg forstod med det samme, hvorfor AGF historisk har haft det svært heroppe. Men vi red stormen af, arbejdede os ind i kampen, og scorede et super flot mål, der kom på et fantastisk tidspunkt, siger Rösler, som kunne se sin Randers-bosiddende midtbaneslider, Nicolai Poulsen, leverer en sand mandfolkepræstation.

– Jeg vil fremhæve Poulsen i dag. Han var fantastisk. Han vandt sine nærkampe, han fordelte bolden, han lavede assist. Generelt er han bare en utroligt vigtig spiller for os, og han får sjældent den kredit, han fortjener fra medier og fans, siger cheftræneren.

Udover Poulsen, så var den tyske træner også imponeret over en anden ting ved mandagens 2-1 sejr. Hele 2000 medrejsende AGF’ere stod nemlig klar på tribunen og hjalp holdet til tre point.

– Det er utroligt! Det er derfor, jeg er fodboldtræner. Når jeg ser vores fans i dag, så ser jeg passion for fodbold og passion for Aarhus. Vi vil gøre alt for at gøre dem glade, og vi kæmpede som vilde for at levere et resultat, siger cheftræneren.

Således har AGF nu hentet 10 point ud af 12 mulige i 2023, hvilket placerer holdet på en fjerdeplads, inden sidste grundspilskamp venter mod OB på søndag. Men vigtigst af alt: Top seks er sikret!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.