(Foto: AGF.dk)

Truppen vender hjem til Aarhus til de sidste sæsonforberedelser


| Clovis Lukunku |

AGF vender i dag hjem fra Spanien, efter en lun træningslejr, der bød på to spændende testkampe med svensk modstand og mange gode træningssessioner.

Seks dage før forårspremieren mod AaB drager AGF-truppen i dag hjemad fra Estepona i Spanien. Den seneste uge er forløbet med en række træningssessioner med offensiven i fokus, og så er der blevet finpudset detaljer i forbindelse med dødbolde.

Frederik Tingager synes, at det har været godt at være afsted igen og fortæller til AGF’s egen podcast, at han håber, at defensiven kan blive ved med at præstere som hidtil, mens der skal lægges på i den modsatte ende.

– Det har været en god opstart. Vi har arbejdet hårdt, men sådan skal det også være. For vi skal ud og jagte noget til foråret og stå så godt som muligt. Og det kræver de bedst mulige forudsætninger, og det er det, vi har arbejdet på gennem hele opstarten, udtaler forsvarsspilleren.  

Hårde testkampe mod svenskerne

AGF spillede i går to testkampe samme dag. Her ventede de nykårede svenske mestre fra BK Häcken samt Malmö FF. Det blev til et 1-3-nederlag mod mestrene, hvor Duelund stod for den enlige AGF-scoring, mens Malmø-opgøret bød på to scoringer fra Haugen og en enkelt af Jelle Duijn, hvilket desværre ikke var nok, da kampen endte med et 3-4-nederlag.

Begge kampe blev afviklet i en 5-3-2-formation – eller 5-3-1-1, alt efter hvordan man ynder at se på det.

Du kan læse nedtakten fra kampene her.

Nu venter en vigtig træningsuge, inden det går løs i Aalborg den 17. februar klokken 19 på Aalborg Portland Park.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.