Foto: Kronborgfotos

Torsdagens transferrygter: Er der en serber på vej?


| Mikkel Gyngstrup |

KSDH.dk vil i løbet af januar-transfervinduet løbende samle op på diverse transferrygter, som florerer omkring De Hviie. I dag er midtbanen og assistenttræneren i fokus.

Stig Inge Bjørnebye har taget første stik hjem i dette transfervindue ved at hente Tobias Bach fra FC Fredericia.

Rygterne fortsætter dog i- og omkring klubben, mens holdet er afsted på træningslejr under lunere himmelstrøg, og vi samler op på det hele lige her.

Tobias Bach i AGF-trøjen.
Foto: AGF.dk

Mulighed for cheftræner-job til Kenneth Dokken

Ifølge TV2.no skulle Kenneth Dokken være inde omkring den ledige plads som cheftræner i Odd BK, efter at Pål Arne Johansen er skiftet til svenske BK Häcken.

Det vil være Kenneth Dokkens første job som cheftræner i en professionel klub, hvis AGF takker ja til det potentielle bud.

Kenneth Dokken kom til Aarhus fra Vålerenga tilbage i Januar 2022, da Morten Karlsen blev sendt videre.

TV2.no melder ikke om nogen kontakt mellem Kenneth Dokken og Odd BK endnu, dog har Dokken spillet i Odd, så han kender lidt til klubben og dens kultur.

Såfremt Dokken smutter, vil det selvfølgelig åbne for en række mulige afløsere, som vi kommer til at kigge nærmere på, hvis det bliver aktuelt.

Serbisk forstærkning til AGF?

På mediet X, bliver den serbiske 24-årige Luka Gojkovic fra FK Javor-Matis Ivanjica sat i forbindelse med AGF, men samtidig også IFK Norrköping. Det skriver Przemek Siemieniako, der følger serbisk fodbold tæt.

Det betyder nok, at der er et lille ræs mellem de to klubber, om hvem der til sidst står med Gojkovic’s underskrift når transfervinduet smækker i.

Ifølge Przemek skulle Luka Gojkovic være i stand til både at spille på kanten, 10’er positionen samt som en slags skyggeangriber, der ligger bag Patrick Mortensen. Så en alsidig offensiv spiller, der kan bruges på mange pladser på den offensive tredjedel.

Han skulle være hurtig, have en god teknik og være god til at sætte sin mand af med driblinger. Han skyder ofte fra distancen, så måske der kan falde et par mål af, som ikke er to meter fra målstregen, hvis han skulle blive en del af Byens Hold.

Przemek skriver desuden, at hans spillestil kan minde om Serge Gnabry og Leroy Sané.

Luka Gojkovic har i indeværende sæson stået for to mål og fem assists i 19 kampe.

Der er stadig liv i flere rygter

Erik Ahlstrand er tidligere meldt i Bjørnebyes kikkert, hvilket fortsat hverken er blevet af- eller bekræftet af klubben. Til gengæld er Victor Torp, som AGF også havde kig på, skiftet til Coventry for 19 millioner kroner.

Der kan også ligge et potentielt salg og vente, da Eric Kahl skulle have vækket interesse igen fra sin tidligere klub, AIK. De har gang i en større oprustning, og der skulle de have set Kahl som en afløser for deres venstre back Erick Otieno.

Hvis du vil have et bedre kig på hvem spillerne er og flere detaljer, kan du læse mere om dem her.

Vi vil løbende samle op på transferrygterne i løbet af januar og følger nøje med i aktiviteten på Fredensvang.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.