Foto: Kronborgfotos

Erik Ahlstrand rygtes til AGF: Vi må se, hvad der sker


| Jonas Roulund |

Den 22-årige midtbanespiller Erik Ahlstrand blev i november rygtet til AGF, og nu åbner svenskeren op om, hvad fremtiden bringer.

AGF’s offensiv har til tider haltet i efteråret, hvor folk som Duelund, Yakob og Madsen har været savnet grundet skader. Tilbage i november kom det så frem, at Stig Inge Bjørnebye havde vist interesse for den unge svenske offensivspiller, Erik Ahlstrand, som tørner ud for Halmstads BK.

Med tre mål og fem assists i denne sæson har han været en af klubbens helt store profiler – holdet sluttede dog blot på en 12. plads i den netop overståede Allsvenskan-sæson. Kontrakten med barndomsklubben Halmstads BK udløber den 30. november 2024.

– Det er klart, at man har nogle ideer, men der er meget, der skal hænge sammen. Man skal overveje de forskellige muligheder, der opstår, så jeg kan ikke bare stå her og sige, at det bliver det ene eller det andet, siger Ahlstrand til FotbollDirekt.se og fortsætter:

– Vi snakkede ikke ret meget om forlængelse, inden vi tog på ferie. Vi må se, hvad der sker, fortæller midtbanespilleren.

NEC Nijmegen har angiveligt også vist interesse for midtbanemanden.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.