Skip to main content


Foto: AGF.dk

Tobias Bach: Utroligt glad for den her mulighed


| Jonas Roulund |

AGF har her til aften offentliggjort signingen af 20-årige Tobias Bach, der kommer til fra FC Fredericia. 

Årets første AGF-transfer er på plads. Og den er måske overraskende for de fleste.

Unge Tobias Bach skifter nemlig fra FC Fredericia i 1. division til AGF i Superligaen.

– Jeg er utrolig glad for den her mulighed – det er en stor chance for mig. Jeg har udviklet mig meget som spiller i Fredericia. Så nu føler jeg mig klar til at tage det næste skridt. Og det er fedt, at det bliver i AGF. Jeg er selv vokset op med at tage til fodbold på Ceres Park og AGF er en stor klub med fantastiske rammer for at udvikle sig som fodboldspiller, fortæller han til AGF.dk.

En atypisk karriere

Bach betegnes som en venstre kantspiller, men kan agere på flere offensive positioner. I FC Fredericia har han i denne sæson lavet fire mål og to assists, og nu har han fået en femårig aftale i AGF.

– Jeg har haft en lidt atypisk karriere og har måske skulle kæmpe mig mere til det end så mange andre unge spillere. Det hårde arbejde ser jeg frem til at fortsætte i AGF, så jeg kan gengælde den tillid og tro som klubben viser ved at hente mig, siger Tobias Bach, der har en fortid i Randers som ungdomsspiller, inden han fik seniordebut i VSK Aarhus i 3. division, hvor han blev topscorer, inden skiftet til FC Fredericia.

Bach får nummer 23 i AGF.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle