Skip to main content


AGF holdfoto efteråret 2022. (Foto: AGF.dk)

Rygtebørs: Dokken til Odd BK?


| Mikkel Gyngstrup |

Januar er ved at nærme sig midtpunktet, og dermed flyver transferrygterne også rundt. Det er dog ikke kun spillere som er genstand for transferrygter i disse dage. Nu rygtes Uwe Röslers assistent, Kenneth Dokken, på vej væk fra Fredensvang.

Ifølge det norske medie TV2.no skulle Odd BK være på udsigt efter en ny cheftræner, og han kan meget vel hedde Kenneth Dokken. Dokken skulle nemlig befinde sig på deres shortlist, efter Odd BKs tidligere cheftræner, Pål Arne Johansen, i fremtiden skal stå ved roret i svenske BK Häcken.

Kenneth Dokken kom til Aarhus fra Våleranga som assistent træner i januar 2022. Det var en træner rokade der kom i forbindelse med en rokade, da Morten Karlsen blev sendt videre, og Kenneth Dokken trådte til.

Skulle Kenneth Dokken ende som cheftræner i Odd BK, vil det være hans første cheftræner stilling i hans karriere. Det vil samtidig betyde et gensyn med sin tidligere klub, som han spillede for mellem 2008 og 2010.

Der er dog også andre kandidater til jobbet iflg. TV2.no. Navne som Luís Pimenta og Knut Rønningene skulle også være med i overvejelserne, og TV2.no mener at vide at Luís Pimenta er i tæt dialog med Odd BK. Dermed er det langtfra givet, at Kenneth Dokken ender med at forlade AGF i denne omgang.

Knut Rønningene er i øjeblikket vikarierende cheftræner indtil man finder sin nye permanente cheftræner i klubben, og han er eftersigende også i spil til en permanent kontrakt. TV2.no melder, at Rønningene også er i samtaler med klubben.

TV2.no melder til gengæld ikke noget om decideret kontakt mellem Kenneth Dokken og Odd BK, men Dokken har som skrevet spillet for Odd BK, og har derfor et godt kendskab til klubben og byen.

Her i Aarhus afventer vi med spænding, om Kenneth Dokken fortsat er Uwe Röslers højre hånd, når forårssæsonen sparkes i gang.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle