Thomas “TK” Kristensen (Foto: Matti Kronborg)

TK med vemodigt farvel-brev


| Jonas Roulund |

Thomas T. Kristensen har netop forladt AGF til fordel for Udinese i et rekordskifte og har i den forbindelse udsendt et farvelbrev til sine følgere på Instagram.

Galten-drengen, TK er nu fortid i AGF.

Et rekordskifte til Udinese kom nemlig her til eftermiddag i stand, og forsvarsspilleren har nu udsendt en vemodig farvelhilsen på sin Instagram-profil.

– Det er med stor vedmodighed, men samtidig en ubeskrivelig glæde at jeg tager afsked med klubben som har betydet alt for mig de seneste 10 år og som har formet mig som person og givet mig en masse skønne værdier ind under huden og med mig på min videre rejse, skriver TK blandt andet.

En stolt sportschef

AGF udsendte i forbindelse med TK’s skifte en artikel, hvor sportschef, Stig Inge Bjørnebye blandt andet lovpriste AGF’s talentarbejde efter det flotte salg, som muligvis kan indbringe AGF op til 60 millioner kroner.

– Som jeg også sagde om Adam Daghim, har vi en klar ambition om at bringe endnu flere spillere igennem fra vores talentafdeling til førsteholdet og gøre dem klar til større udfordringer i Europa. Og det har vi nu endnu en gang vist et godt eksempel på med et rigtig flot og tilfredsstillende salg, siger Bjørnebye til AGF.dk, og uddyber:

– Og endnu en gang skal vi rose det gode arbejde i AGF Talent, som kan bringe en spiller som TK op til et niveau, hvor han nu skifter til en klub Serie A. Det bekræfter os blot i, at den strategi, vi arbejder ud fra og de ambitioner, vi har for området, er de rigtige, og vi kommer i de kommende år til at intensivere og skærpe hele dette område.

TK nåede 46 førsteholdskampe i den hvide trøje med to scoringer til følge.

Hele KSDH.dk-redaktionen ønsker TK held og lykke i det italienske.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.