Skip to main content


Foto: AGF.dk

Rösler om Rob Kellys ansvarsområder: – Meget erfaring med at arbejde med tre-backkæde


| Jonas Roulund |

Erfarne Rob Kelly har haft sine første arbejdsdage på Fredensvang, og cheftræner Uwe Rösler sætter her lidt ord på sin nye – men velkendte – kollega.

Han har indtaget diverse trænerroller i klubber som Leicester, Wigan Athletic og Blackburn Rovers, og så har han en fælles fortid med Uwe Rösler i både Malmö FF, Düsseldorf, Leeds United, og Fleetwood Town F.C.

Nu er Rob Kelly udnævnt til assistenttræner i AGF, og samarbejdet mellem de to +55 årige trænere kan genoptages.

– Vi har flere ændringer i staben efter ferien. Phil, Andras og Rob er kommet ind, og vi skal lige finde hinanden. Det gode ved Rob er, at vi kender hinanden så godt, fortæller Uwe Rösler om sin nye kollega.

AGF's cheftræner Uwe Rösler smiler tilfreds med sin mobiltelefon i hænderne
Foto: Matti Kronborg

– Vi skal bare kigge på hinanden, så forstår han mig. Men han skal selvfølgelig have lidt råd i forhold til ligaen, som er anderledes end den svenske og tyske, fortæller cheftræneren.

Engelske Kelly kommer til AGF efter en tung halvsæson hos Rotherham United, der rykkede ned fra Championship. Kelly blev hentet ind ved nytår for at hjælpe med at rette skuden op, men det lykkedes altså ikke.

Ansvarlig for dødbolde

AGF’s trænerstab består også af assistenttræner Philipp Grobelny, og sammen med Rob Kelly skal de nu få dødboldene til fortsat at være et farligt våben for De Hviie.

– Jeg havde det rigtigt godt med Dave, og jeg synes, han er en rigtig god træner. Rob glider ind i samme rolle. Han bliver ansvarlig for særligt de defensive dødbolde, han vil fortsætte arbejdet sammen med Philip, og så er han desuden meget erfaren med at arbejde med en tre-backkæde, forklarer Uwe Rösler.

Uwe Rösler kigger ind på banen i Hvidovre, og ser ret misfornøjet ud.

– Han elsker at arbejde individuelt med spillerne, og så får han også en stor rolle i forhold til transitionsarbejdet, siger cheftræneren.

Kelly startede sin karriere som træner tilbage i 1989 som ungdomstræner i Wolves og har siden været forbi 17 forskellige klubber.

– Han kan både coache hele holdet, og så er han dygtig individuelt. Han har været akademitræner, assistenttræner, cheftræner, han har været i forskellige klubber og forskellige kulturer. Jeg tror ikke, vi kunne få en mere erfaren mand end ham, siger AGF’s cheftræner om Rob Kelly.

Første gang man kan opleve trænerteamet i aktion i kamp er lørdag klokken 11, hvor Brabrand IF venter.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle