Skip to main content


Utrættelige Gift Links (Foto: Matti Kronborg)

Rösler om Links og Kahl: Meget tilfreds med konkurrencesituationen


| Jonas Roulund |

Gift Links har netop forlænget sin aftale med AGF, og Uwe Rösler glæder sig over konkurrencesituationen på venstre wingback.

Sydafrikanske Gift Links og svenske Eric Kahl udgør AGF’s venstre wingbacks i denne sæson – og det bliver de ved med indtil sommeren 2026.

Det står klart, efter Links’ forlængelse i dag, og cheftræner, Uwe Rösler, glæder sig over at råde over to stærke spillere til wingback-positionen.

– Jeg er meget tilfreds med konkurrencesituationen på venstresiden. Eric er en afleveringstype, mens Links er en aggressiv, ihærdig, løbende wingback, og jeg synes, konkurrencen mellem dem, gør dem begge bedre, fortæller han.

Gift Links (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Fuld af energi og gå-på-mod

Til dagens træning var Links tilbage fra sin skade, som har holdt ham ude i de seneste uger. Noget, der glædede Uwe Rösler:

– Jeg er så glad over at have ham tilbage på træningsbanen. Han er fuld af energi og gå-på-mod, og han spiller igen frit efter sin skade, siger cheftræneren.

Gift Links overvejer sine muligheder med bolden (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

Links bliver fortsat sparet lidt under træningerne, men hans comeback bør give trænerstaben lidt flere brikker at rykke med fremover.

– Det gør os meget stærkere at have Links tilbage, og jeg håber også, at vi snart har Mads Emil tilbage, men helt ærligt, så ved jeg ikke, hvor langt han har igen, siger tyskeren.

Gift Links’ kontrakt stod indtil i dag til at udløbe i sommeren 2024, men nu er han altså bundet til klubben til sommeren 2026. Eric Kahl har ligeledes kontrakt frem til sommeren 2026.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle