Foto: Kronborgfotos

Reportage: Hattrick og fabelagtig afslutning på Ceres Park


| Clovis Lukunku |

AGF spillede sidste kamp i sæsonen hjemme på Ceres Park imod FC København. Der var plads til smil og forhåbninger frem til næste sæson i et velbesøgt Ceres Park med dejligt solskinsvejr. Stemningen var god, og der var et hattrick, der fik stemningen op at køre. Ny energi. Nyt håb for fremtiden. Næst’ år bliver måske slet ikke så ring’ endda.

Det er en dejligt tirsdag eftermiddag med et smukt vejr over Aarhus. Ned af Stadion Allé går jeg den sidste tur ned mod Ceres Park i denne sæson. AGF vs. FCK. Ved fanzonen er der mange mennesker med godt humør. Inde på stadion skal jeg have den sprøde stadionplatte som altid. Mmmh, det smager dejligt – forhåbentligt fortsætter de behagelige takter, når kampen går i gang.

Foto: Hjørringgaardfotos

Hattrick og glædesrus hos fansene

Det er en underlig følelse, jeg har i kroppen, fordi vi ikke har særlig meget at spille for, men det er en kamp imellem Aarhus og København, og det er sidste kamp hjemme, hvor vi skal forsøge at slutte godt af på hjemmebane.

Der er godt fyldt op med fans, så lad os nu vinde den her! Det ville da være smukt at fratage københavnerne deres gulddrømme.

Malaga spilles, og der sendes lige en hilsen til vores gæster fra hovedstaden.

– Godnat Malaga, godnat København!

Der er lidt en skør situation, når spillernes navnes råbes op af stadionspeakeren. Det går galt, fordi opråbene mistimes totalt… Burde ellers være en simpel opgave… Nå, videre!

– Vi står her igen, tribunen det er vores hjem!, lyder det ud over tribunerne, mens trommen slår taktfast. Vi er klar til en sidste kamp på Ceres Park i foråret 2024.

Vi gør alt for at hjælpe gutterne inde på banen, som har haft det svært på det seneste. Interaktionen mellem langsiden og stemningsafsnittet fungerer stadig, og vi får hurtigt en omgang:

– Kom så de hviie, kom så de hviie! at høre.

Selvom FCK kommer foran, så fortsætter stemningsafsnittet ufortrødent, og det hele bliver jo godt igen med Madsens mesterlige 1. halvleg.

Desværre laver vores kære stadionspeaker en ny fejl, hvor han råber, at det er 1-0 til AGF. Kære stadionspeaker det er altså 1-1.

Vi får mere at juble over, da vores nummer 7 viser god teknik, så er der jubelbrøl, knyttedee næver og chok over det, der sker lige nu og her. Det er der ingen, der havde set komme.

Vi går fra positiv overraskelse til fest på Ceres Park, hvor selv dem på langsiden rejser sig og anerkender Mads Emil Madsen, fordi det bliver minsandten til hattrick! Helt uventet, så er der champagnebold og fest på lægterne.

Festlighederne fortsætter videre på tribunen. Folk er så opsatte på at slette den dårlige stime, og capoen laver en linje, hvor vi deles op i to ender.

– Vi er dem fra Aarhus og vi elsker AGF!

Desværre kommer der en reducering, som gør, at der sniger en nervøsitet ind hos AGF-fansene. Stemningen fortsættes, men frygten er der bestemt også for, at vi smider den. Heldigvis holder sejren, og der er hoppestemning, glæde og lettelse, efter dommeren fløjter kampen af.

 

Gode forhåbninger for fremtiden!

Den præstation giver noget tro frem mod næste sæson. Egentlig også imod Silkeborg spiller vi en fin kamp, så der er noget at bygge sin tro ud fra. Der er godt humør, sang og overskud fra fansene, selvom kampen isoleret set ikke havde en betydning, så kan det mærkes. at en sejr har manglet. Det er også vigtigt i troen på, at vi kan spolere mesterskabet for dem fra Vestegnen på søndag.

Vi ses i Brøndby til sæsonens sidste kamp!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.