Yann Bisseck (Foto: Matti Kronborg)

Nielsen om Bisseck-salg: Pengene skal polstre os


| Jonas Roulund |

AGF’s administrerende direktør erkendte efter søndagens sæsonafslutning, at Yann Bisseck er tabt for klubben, og at man vil sørge for at ruste sig bedst muligt til de kommende sæsoner.

Yann Bisseck har været en af Superligaens helt store stjerner denne sæson, og da vi – og resten af pressen – spurgte ind til transferstrategien efter søndagens kamp på Ceres Park, var direktør, Jacob Nielsen klar i mælet angående forsvarskæmpen:

– Der ligger et kæmpe arbejde i at komme styrket ud ad transfervinduet, hvor vi i hvert fald mister én profil, fordi han har en klausul i sin kontrakt, sagde han således.

Jacob Nielsen, AGF’s direktør (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Rekordsalg skal dække for tabte indtægter

Bisseck har spillet 68 kampe med seks mål og tre assists til følge i sin tid i den hvide trøje, og ifølge B.T. er frikøbsklausulen +50 millioner kroner, hvilket vil skæppe godt i klubkassen.

– Vi er godt polstret, men vi står også foran et par svære år, hvor vi får faldende indtægter, fordi kapaciteten på stadion bliver reduceret i forbindelse med ombygningen, der begynder næste vinter, fortalte Nielsen og henviste til stadionbyggeriet, som igangsættes ved udgangen af året.

Der venter nemlig både en periode med reduceret kapacitet på Ceres Park efterfulgt af to sæsoner på et midlertidigt stadion, hvor AGF selv skal afholde en stor del af omkostningerne, så hvis man fortsat vil tiltrække store navne til klubben, kræver det en vis opsparing.

– Det kommer også til at betyde reducerede sponsor- og entreindtægter, forklarede Jacob Nielsen.

Bisseck kom til AGF fra FC Köln i sommeren 2021, men efter et halvt år blev han købt fri med en fem-årig kontrakt til sommeren 2026. Men vi får altså næppe Yann at se efter sommerferien, da han blandt andet er rygtet til AS Monaco og Eintracht Frankfurt.

 

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.