“Paddy” lægger an til skud (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

Mortensen: Ufortjent sejr til Brøndby


| Jonas Roulund |

Der blev sat en stopper for AGF’s ubesejrede stime, da Brøndby søndag aften tog en 1-0 sejr på Vestegnen. Kaptajn Mortensen ærgrer sig over, at holdet ikke fik udnyttet de mange chancer undervejs.

Der var chancer. Og der var mange af dem. AGF’erne spillede måske forårets bedste kamp, men fik ingen point ud af indsatsen, da Sebulonsens scoring fik lov at stå som den eneste. 1-0 til Brøndby og en flok skuffede GF’ere i omklædningen.

– Jeg synes, det er ufortjent. Jeg synes, vi fortjener mere, end vi tager med. De får scoret et heldigt mål, og jeg føler ikke, de havde så meget andet, så jeg kan godt forstå, de er glade. Både pga. deres situation og kampen, fortæller Mortensen til Viaplay.

Mortensen havde selv nogle store muligheder undervejs, men skarpheden manglede i flere situationer, og så endte det altså med det første nederlag i 2023 for gutterne fra Fredensvang.

– Vi har nogle store chancer, og jeg synes, vi spiller en fantastisk anden halvleg, hvor vi kommer godt ud. Jeg er stolt af gutterne, og jeg er stolt af, at vi tager hertil og leverer en god præstation, så vi skal bare videre, siger Patrick Mortensen således.

Nu venter FCK på søndag klokken 18, mens Viborg på tredjepladsen tager imod FC Nordsjælland i 26. spillerunde.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.