Tobias Mølgaard (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Mølgaard og Hansen ser frem til braget i morgen


| Jonas Roulund |

Tobias Mølgaard og Jesper Hansen glæder sig til at spille foran en smuk kulisse i skoven, når det går løs i sekspointskampen mod Viborg FF.

Tobias Mølgaard har stjålet overskrifterne i den seneste tid med sine mange flotte præstationer for De Hviie, og han glæder sig nu til det store opgør mod VFF:

– Jeg glæder mig til kampen hvor vi forhåbentlig kan få åbnet helt op for kampen om tredjepladsen. Så skal vi ud og jagte – der er ikke mange kampe tilbage i Mesterskabsspillet, og vi har trods alt et lille stykke op til vores mål om medaljer, sagde Tobias Mølgaard til de fremmødte medier på Right to Dream Park i søndags.

Stor kamp i vente

Mølgaard bakkes op af vores rutinerede målmand, som netop har forlænget sin kontrakt med yderligere et år:

– Der er lagt i kakkelovnen til en fantastisk kamp om tredjepladsen. Jeg håber, vi får fuldt hus, så vi kan få god støtte mod en god modstander, som vi har haft det fint med på vores hjemmebane, fortæller Jesper Hansen således til AGF TV.

38-årige Jesper Hansen kan tage sit Superliga-clean sheet nummer 128, såfremt Mølgaard og co. kan hjælpe ham med at holde nullet mod Viborg. Det har vi blot gjort i tre ud af de seneste 10 indbyrdes opgør mod Domkirkebyen.

Du kan blive klædt godt på til morgendagens opgør med vores AGF – VFF optakt her.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.