Alexander Munksgaard i aktion for AGF (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Medie: Alexander Munksgaard tæt på skifte til Lyngby


| Thomas Vedel |

Iflg. bold.dk er Alexander Munksgaard på vej til Lyngby, efter han er kommet i overskud hos AGF og har fået frit lejde til at lede efter en ny klub.

Bold.dk mener at vide, at Lyngby er på vej til at forstærke sig i kampen for overlevelse i Superligaen ved at hente Alexander Munksgaard i AGF.

Munksgaard var ikke med på AGF’s træningslejr i Spanien for nyligt, da han – og Anthony D’Alberto i øvrigt også – har fået frit lejde til at lede efter en ny arbejdsgiver. Det ser nu ud til at være lykkedes for Munksgaard.

25-årige Alexander Munksgaard har kontrakt med AGF indtil udgangen af 2023, men ser altså ud til at forlade klubben 11 måneder før tid.

AGF og Lyngby skulle iflg. bold.dks oplysninger være enige om transferen, og nu handler det tilsyneladende kun om, at Lyngby skal blive enige med Munksgaard om en kontrakt.

I Lyngby er han formentlig tiltænkt som erstatning for højrebacken Kasper Jørgensen, som har valgt at skifte til AaB tidligere på måneden.

Hvis Munksgaard skifter til Lyngby, vil der være tale om et comeback til De Kongeblå. Munksgaard var nemlig tilbage i 2016/17-sæsonen i Lyngby på leje fra FC Midtjylland, hvor han fik 11 kampe for klubben.

I AGF har man allerede Munksgaards erstatning på plads, da man for godt en halv time siden præsenterede Felix Beijmo som ny højre back i AGF’s Superliga-trup – dog i første omgang kun på en lejekontrakt frem til sommer.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.