Felix Beijmo (Fotografik: AGF.dk)

Officielt: AGF henter Felix Beijmo på leje hos Malmö FF


| Thomas Vedel |

Det er nu officielt, at AGF har hentet Felix Beijmo på en lejekontrakt frem til sommer. Han er allerede med i truppen i dagens træningskamp mod FCK.

AGF har mandag ved middagstid præsenteret endnu en ny mand i Superliga-truppen, nemlig den svenske forsvarsspiller Felix Beijmo.

Beijmo er 24 år, og fik debut i Allsvenskan tilbage i 2017 hos Djurgårdens IF. Siden har han slået sine folder i tysk fodbold hos Werder Bremen og Greuther Fürth, før han i sommeren 2020 vendte hjem til Sverige og Malmö FF.

Hos Malmö FF har Beijmo spillet 42 kampe som højre back og 18 kampe i højre side på midtbanen. Enkelte gange har han også spillet i det centrale forsvar og på venstre back. I 85 kampe for Malmö FF er han noteret for tre mål og otte assists.

I landsholdsregi har Beijmo optrådt 13 gange for det svenske U21-landshold.

Stig Inge Bjørnebye: – En stor og stærk back

Iflg. Stig Inge Bjørnebye er det en rigtig god tilføjelse til AGF-truppen, og det er også en spiller, som Uwe Rösler kender godt fra sin tid i den svenske klub:

– Vi har fulgt Felix over en længere periode og er rigtig glade for, at det nu er lykkes at hente ham til AGF. Han er en spiller som vores cheftræner har et stort kendskab til via deres fælles tid i Malmö, og med sin erfaring og sine kvaliteter kommer Felix ind som en rigtig god tilføjelse til vores trup, siger AGF’s sportschef Stig Inge Bjørnebye til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Han er en stor og stærk back som har vist sit værd – også internationalt for Malmö FF deres europæiske kampe – og vi ser frem til at byde ham velkommen her i Aarhus.

Beijmo støder til Superliga-truppen med det samme, og kan således allerede få uofficiel debut for AGF i dagens træningskamp mod FC København.

Kampen mod FCK starter kl. 13.30, og var i første omgang programlagt til tre halvleg. AGF har dog sidenhen meddelt FCK, at man kun kan stille hold til 2 x 45 minutter. Kampen kan i øvrigt livestreames direkte hos fck.dk.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.