Jelle Duin dribler med bolden (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Duins agent om AGF-skifte: Det ser svært ud


| Jonas Roulund |

AGF meldte i denne uge ud, at Jelle Duin-forhandlingerne var fremskredne og kun detaljer skilte parterne. Nu ser forhandlingerne ud til at være kollapset.

Stig Inge Bjørnebye virkede sikker i sin sag, da han snakkede med pressen i tirsdags. Her tjekkede han sin telefon og fortalte, at han havde håbet at have Duin klar for AGF inden længe.

Men nu har tonen fået en anden lyd.

Ifølge Tipsbladet er forhandlingerne mellem AGF, Duin og AZ Alkmaar nemlig kollapset:

– Jeg vil gerne gøre det meget klart, at Jelle virkelig gerne vil til AGF, men jeg må desværre konstatere, at handlen i min optik er kollapset, fortæller spillerens agent, Bart Baving.

Jelle Duin gør sig klar til at komme ind for AGF (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Problemet ligger hos AGF

Baving kan ikke gå i detaljer med, hvad tvisten skyldes, men åbner dog op overfor Tipsbladet i forhold til, at det er hos AGF, udfordringen ligger:

– Helt klart AGF. Der er ingen problemer fra AZ Alkmaars side eller fra vores side. Det er som sagt heller ikke længe siden, at alt næsten var på plads, fortæller han til Tipsbladet.

Agenten fortæller endvidere, at der ellers har været god kontakt mellem klubberne, og at Rösler har snakket med Duin på næsten daglig basis i sommerpausen. Men alligevel ser det altså ud til, at vi må se langt efter Den Flyvende Hollænder i den kommende sæson.

Han har kontrakt med AZ Alkmaar frem til sommeren 2024.

Du kan se øvrige bud på angriberkandidater til AGF i vores transferblog her: Transferdebat: Skal der hentes endnu en Mortensen-konkurrent?

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.