Skip to main content


Jelle Duin dribler med bolden (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Bjørnebye om Duin: Håbede at have løst det i dag


| Jonas Roulund |

Stig Inge Bjørnebye bekræftede i dag, at Jelle Duin kan lande hvert øjeblik, det skal være. Han tjekkede sågar telefonen løbende under dagens Mediedag på Ceres Park.

Jelle Duin sluttede af med et brag i AGF, men lejekontrakten udløber 30. juni, og selvom spilleren selv og AGF har meddelt, at de ønsker at finde en løsning, så er der fortsat ikke landet en aftale med hollænderen og hans nuværende klub, AZ Alkmaar.

– Jeg håber, vi kan løse det. Jeg havde håbet at have løst det, før jeg kom herhen. Vi har en god dialog, og så må vi se, siger Stig Inge Bjørnebye her til eftermiddag til den årlige Mediedag på Ceres Park.

Her var pressen inviteret til en eftermiddag i selskab med Stig Inge Bjørnebye og Uwe Rösler, der fortalte om deres tanker om den kommende sæson og svarede på journalisternes spørgsmål.

Det lød på AGF’s sportschef som om, at en aftale kun afhang af, at Alkmaar og AGF kunne blive enige om nogle småting:

– Der er mange ting, som skal passe. Det er små detaljer, der skiller os, sagde Bjørnebye således.

BIF-sensationen kan forløse Duin

Stig Inge Bjørnebye tror på en snarlig løsning, så vi snart får den 24-årige angriber at se i den hvide trøje igen.

– Jeg tror, vi løser det. Det er det, jeg håber, siger Bjørnebye.

Jelle Duin sender en thumbs up afsted mod AGF fansene (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Også cheftræner Uwe Rösler håber snart at se Duin tilbage på Fredensvang:

– Duin har en god alder, god erfaring, og vi snakkede allerede med ham inden Brøndby-kampen, hvor han sagde, at han meget gerne ville blive. Og for mig handler det om at have engagerede spillere, og det viste Duin, at han er. Han er ung, og så kan sådan en kamp som BIF-kampen udløse en masse hos en spiller, som vi kan få gavn af, fortalte cheftræneren.

Den hollandske angriber kom til AGF på en lejeaftale fra AZ Alkmaar i sommeren 2022 og nåede 18 kampe med fire mål til følge. Forhåbentligt får vi altså flere kasser at se fra hans fod i fremtiden.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle