Skip to main content


AGF’s nye stadion skal stå klar i 2026 (Grafisk illustration: Team Zaha Hadid)

DBU er klar til landskampe i Aarhus


| Jonas Roulund |

AGF og Dansk Boldspil-Union arbejder på en mangeårig aftale om afholdelse af kampe på det nye stadion i Kongelunden.

Det nye stadion i Kongelunden skal efter planen stå færdigt til sommeren 2026, og nu meddeler DBU i en pressemeddelelse, at der arbejdes på at afholde landskampe i Aarhus, når projektet står klar.

– DBU’s bestyrelse har godkendt to Letter of Intent-aftaler (hensigtserklæringer, red.) med henholdsvis Parken i København, AGF og det nye Aarhus Stadion om at indgå mangeårige aftaler om afholdelse af landskampe på de to stadions. De nye aftaler skal omfatte afholdelse af landskampe samt bidrage til modernisering af de to stadions med flere pladser og moderne faciliteter.

Flere DBU-tiltag uden for hovedstaden

Generelt arbejdes der på at bringe flere tiltag ud til de danske klubber uden for København.

– Det er afgørende for DBU’s bestyrelse, at den nye infrastrukturvision gavner hele dansk fodbold på tværs af både ligaer og serier og geografisk på tværs af hele landet,

– Derfor har bestyrelsen samtidig vedtaget at undersøge muligheden for fysisk og digitalt at etablere flere nationale kraftcentre og satellitter, der skal samarbejde om udviklingen af dansk fodbold, blandt andet med fortsættelse af et forsknings- og vidensfokuseret kraftcenter i Odense.

Indtil videre er der indgået hensigtserklæringer om ovenstående, hvorfor endelige aftaler stadig skal forhandles på plads.

Således kan vi forhåbentligt se frem til at se AGF’erne både iført hvide og røde trøjer fra år 2026.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle