• Forside
  • AGF Nyheder
  • David Nielsen efter pokaldrama: Jeg stod derude med blodsmag i munden

David Nielsen med blodsmag i munden (Screenshot: AGF TV)

David Nielsen efter pokaldrama: Jeg stod derude med blodsmag i munden


| Thomas Vedel |

AGF var kun få minutter fra at ryge ud af årets pokalturnering, da De Hviiie i går var i kamp i 2. runde mod Marstal/Rise. Et truende 2-0 nederlag blev dog vendt til en samlet 2-6 sejr i den forlængede spilletid. AGF TV fangede David Nielsen til et interview efter kampen.

Læs også: AGF undgik med nød og næppe pokalkatastrofe på Ærø mod Marstal-Rise

Her sagde cheftræneren, at AGF’erne gjorde det svært for sig selv, og erkendte at der – specielt i 1. halvleg – manglede kvalitet i angrebsspillet.

“Men fra det øjeblik, de har scoret til 2-0, hvor vi danser med døden, der er der nogle spillere der stepper virkeligt godt op. Det er svært. Fra det øjeblik, der er det ligegyldigt om du er et Superliga-hold som møder et hold fra lavere rækker, fordi når man er bagud 2-0, og man løber rundt med alle tankerne i hovedet – der synes jeg vi gør det rigtig godt, holder hovedet koldt, og får den kørt hjem”, siger David Nielsen og fortsætter:

“Men det var på et hængende hår. Jeg stod derude med blodsmag i munden, så det var en lidt hårdere aften end vi havde tænkt os her på Ærø, hvor folk ellers er ekstremt hyggelige og søde”.

“En utrolig god lærestreg”

AGF stillede fra start med et særdeles ungt mandskab og flere debutanter, og cheftræneren erkendte da også, at der skulle kvalitet til fra bænken, for at få vendt opgøret, da de unge ikke kunne klare skærene.

“Der kommer nogle spillere ind på banen i dag, som kommer ind og redder den for os. Længere er den ikke. Ankersen, Munksgaard og Patrick (Mortensen, red.) kommer ind og hæver niveauet enormt, og det gør at vi får den her hjem i dag”, konstaterer David Nielsen som heller ikke mener AGF kan tage meget med fra kampen.

“Ikke andet end en utrolig god lærestreg til, hvad det vil sige at skulle spille kampe mod modstandere som vil gøre alt for at slå os. Det var en god lærestreg, også for vores unge spillere i dag, at det er ligegyldigt hvem man møder, så er det 100% eller ingenting”.

Se hele interviewet herunder hos AGF TV:

Se også interview med Alexander Munksgaard, som scorede sit første mål for klubben i kampen:

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.