Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

Dagens hviie nyhedsdrone: Nu skal vi gå efter metal!


| Jonas Roulund |

Der sker altid noget i- og omkring AGF. Derfor samler ksdh.dk hver dag de vigtigste AGF-historier til dig. Læs i dag om nye målsætninger, Thomasbergs reaktion på nederlaget til GF og meget andet godt.

AGF er altid til debat. Om du er til familietamtam, i frokoststuen med kollegerne, til sport i fritiden eller hjemme i sofaen.

Derfor vil vi, hos ksdh.dk, begynde at levere et dagligt nyhedsoverblik fra et AGF-perspektiv. Så du altid er opdateret på de vigtigste hviie historier.

I dag kan du læse om Thomas Thomasbergs reaktion på mandagens nederlag, Stig Inge Bjørnebyes planer med Bisseck, og så kan du komme på away-tur med Clovis Lukunku og få et indspark om nye mål af den velskrivende Simon Fenger.

God fornøjelse!

Thomasberg: Fortjent AGF-sejr

AGF satte som bekendt hestene i stald i mandags med en vigtig 2-1 sejr på Cepheus Park, og Randers-træner, Thomas Thomasberg, erkender, at De Hviie var det bedste hold på dagen.

– Det var en fed kulisse, og vi fik en rigtig god start, hvorefter AGF fik spist sig bedre ind i kampen, men en totalt lige første halvleg. I anden halvleg kommer en halv time, hvor AGF er bedre end os, og på den baggrund er det fortjent nok, at AGF vandt kampen, fortæller Thomas Thomasberg til klubbens hjemmeside. 

Randersspilleren, Daniel Høegh var dog ikke lige så anderkendende efter kampen:

– Det var irriterende, at AGF sikrede top-6 her på vores hjemmebane. De fejrede det også bagefter, som om de havde vundet mesterskabet, men det har de mig bekendt ikke gjort, siger den pigesure forsvarsspiller til Ritzau.

Stig Inge Bjørnebye: Fristende at beholde Bisseck

Det er ingen hemmelighed, at Yann Bisseck er et varmt emne i AGF. Han kom til klubben for bare 7,5 millioner kroner, og salgsskiltet bliver markant højere, tør vi godt love her på redaktionen.

Med tre kasser og den ene imponerende præstation efter den anden i forsvaret, erkender Stig Inge Bjørnebye da også, at det bliver svært at lade den stærke forsvarsspiller gå.

– Det er fristende at beholde Yann hele livet. På den anden side, bliver man nødt til at skabe et narrativ om AGF som en klub, hvor det er attraktivt at komme hen og udvikle sig og blive solgt videre til en stor klub, fortalte han til TV 3 før kampen mod Randers. 

Tag med på awaytur og bliv klar til medaljekampen

Hos ksdh.dk har vores skribenter også været godt i gang i dag.

Du kan således tage med Clovis Lukunku på udebanerejse til Randers og opleve- eller genopleve mandagens krig på Cepheus Park.

Derudover bringer Simon Fenger en dejlig blogartikel, hvor AGF’s nye målsætninger sættes i perspektiv – for pølsemandens og legendernes skyld!

Og så udkommer Lyden AGF med et nyt afsnit lige om lidt, så hold øje med deres podcastfeed i dag.

God fornøjelse med det hele! Og god hviie onsdag!

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle