Skip to main content


Mads Emil Madsen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Dagens hviie nyhedsdrone: Zorniger-tendenser, Haugen-mål og Mads Emil på Rundens Hold


| Jonas Roulund |

Både ungdommen og reserverne har været i aktion i de seneste dage, hvilket vi blandt andet samler op på i dagens nyhedsoverblik.

Sigurd Haugen kom endelig på måltavlen – dog ikke for Superligaholdet, og så har ungdommen taget forskud på glæderne mod FCK, da de i weekenden mødte Løvernes U15, U17 og U19-mandskaber på Frederiksberg.

God fornøjelse!

Kan Zorniger-tendenserne skabe resultater?

Vores skribent, Simon Fenger, har reflekteret lidt over nederlaget til Brøndby, hvor et velspillende AGF-mandskab måtte rejse tomhændede hjem. Og der var meget positivt at tage med fra det spillemæssige, ifølge Fenger. Dog er der visse problemer, der skal løses, hvis AGF skal presse, som Zorniger ville gøre det:

– Taktikken kræver også, at der er folk inde i feltet, der kan smide den i kassen. Det kan Patrick Mortensen normalt, men det kunne han så bare ikke i søndags. Manden, der er lige så sikker på straffespark som letbanen er usikker i frostvejr, misbrugte på det skammeligste, desværre. Det er skidt, når han ikke lykkedes, fordi han sådan set er vores eneste effektive angriber, skriver Fenger blandt andet i sin blog.

Ungdommen og Haugen i målhumør

Sigurd Haugen har døjet med skarpheden for Superligaholdet, men i går kunne han tanke selvtillid, da han sendte to bolde i kassen mod OB i vores Future Cup-kamp, som endte 2-1 til De Hviie.

– Det var overordnet en fin kamp, men vi er ikke helt tilfredse med vores pres og indsats i første halvleg. I anden halvleg blev det meget bedre, og vi løftede vores spil, hvor vi fik flere chancer. Og det var en stærk aktion, som gav os straffesparket af Adam Daghim og flot af Sigurd Haugen at score to i dag – det var godt at se, fortæller Reddington til agf.dk.

Ungdommen har også været i målhumør i weekendens kampe mod FCK. Her blev det til sejre for U15 og U17, mens U19 led et 6-3-nederlag.

Mads Emil Madsen på Rundens Hold

Selvom AGF måske spillede det bedste, vi har set i år, så har vi kun en enkelt mand med på 3F Superligaens Rundens Hold.

Og det er Mads Emil Madsen, som med sin flotte indsats mod Brøndby napper en plads på det udvalgte mandskab.

Med fire chancer skabt, to bolderobringer, fire tacklinger og syv vundne dueller viste han sig flot frem i søndagens opgør, hvilket altså giver ham en plads på holdet, hvor Brøndbys målscorer, Sebulonsen også er at finde.

Således blev du klædt på til at begive dig videre ud i tirsdagens hviie hverdagsliv.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle