Sigurd Haugen (Foto: Laura Hjørringgaard)

Haugen og ungdommen i målhumør


| Jonas Roulund |

Haugen fik hul på målbylden, og talenterne tog forskud på glæderne mod FCK. Her er en opdatering på reservernes- og ungdommens præstationer de seneste dage.

Sigurd Haugen fik de sidste ti minutter i weekendens opgør mod Brøndby uden at gøre det store væsen af sig. Mandag stod han igen klar på grønsværen. Denne gang i reserveligaen Future Cup, hvor Odense Boldklub stod for tur.

Opstillingen bød på en god blanding af Superligaspillere og talenter, og vi fik således både Daghim, Bråtveit, Duin, Haugen, Eric Kahl og Brandhof i spil fra start, ligesom Herrington, Kannegaard, Valdes og Jacob Andersen også var at finde i startelleveren.

På den modsatte banehalvdel stillede Striwerne op med et stærkt mandskab, hvor Jebali, Hans Christian Bernat og Kenneth Zohore blandt andet stod klar fra start.

AGF truppen til Future Cup-kampen mod OB:
Per Kristian Bråtveit, Jonathan Hutters, Eric Kahl. Adam Daghim, Frederik Brandhof, Marco Olsson Valdes, Diesel Herrington, Mikkel Kannegaard, Luka Callø Carstensen, Jacob Andersen, Sigurd Haugen, Jelle Duin, Gustav Schjøtt, Lukas Falk Hansen, Jing Reec, Martin Mai, Mathias Sauer.

Haugen høstede selvtillid

Med et kvarter på klokken kom Haugen alene igennem, da OB’erne blev fanget midt i et opspil, og så sendte nordmanden kuglen i kassen til 1-0.

I 2. halvleg fik Aron Elís Thránderson udlignet, hvorefter Daghim svarede igen efter 85 minutters spil med en flot aktion, som udløste et straffespark. Dette omsatte Haugen til sin anden scoring, der var derfor godt humør hos Dave Reddington, som stod i spidsen for mandskabet mandag eftermiddag:

– Det var overordnet en fin kamp, men vi er ikke helt tilfredse med vores pres og indsats i første halvleg. I anden halvleg blev det meget bedre, og vi løftede vores spil, hvor vi fik flere chancer. Og det var en stærk aktion, som gav os straffesparket af Adam Daghim og flot af Sigurd Haugen at score to i dag – det var godt at se, fortæller Reddington til klubbens hjemmeside.

Næste Future Cup-kamp står mod Randers FC den 8. maj klokken 14 i Aarhus. Reserverne indtager sjettepladsen i rækken efter fem spillerunder.

Ungdommen tog forskud på storbybraget

FCK kigger forbi Ceres Park på søndag, men allerede i den netop overståede weekend har vi haft De Hviie i aktion mod Løverne.

Således spillede både U15, U17 og U19 mod FCK’s ditto på københavnernes anlæg på Frederiksberg.

Her blev det til en 1-0 sejr til U15 på et frisparksmål af Valdemar Rosenberg.

Hos U17 tog man en flot 3-1 sejr på mål af Mikkel Bro Hansen, Stefen Tchamche og Gustav Schjøtt, mens U19 desværre led et målfyldt 6-3-nederlag.

Her kom Benjamin Opanovic og to gange Martin Mai på måltavlen.

Resultaterne bringer U15 og U17 på to flotte tredjepladser, mens U19 befinder sig på en 10. plads.

FC Nordsjælland venter i Farum i den kommende weekend for de tre mandskaber.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.