Dagens hviie nyhedsdrone: VAR-debat, ungdomsbold og Linds medaljer


| Jonas Roulund |

Linds medaljer er fortsat på bud, VAR-debatten kører, og ungdommen kæmper for topplaceringer. Her er onsdagens vigtigste GF-nyheder.

Hvis du er nostalgiker og har lidt på kistebunden, så er der stadig gode muligheder for at byde sig til hos Gunner Lind og medaljesamlingen. Derudover har vi nydt fra ungdommen, Beijmo-rygter og lidt mere VAR-debat på menuen.

God fornøjelse!

Ungdommen fik nul point med hjem fra Sjælland

Både U15, U17 og U19-mandskaberne var i weekenden i kamp på Sjælland, hvor FC Nordsjælland ventede. Og det blev ikke den fedeste oplevelse for vores talenter.

Det blev således til et 0-3-nederlag til U19, 1-2-nederlag til U17 og 0-2-nederlag til U15.

Du kan få en grundigere gennemgang af kampene i vores opdatering om AGF’s ungdomshold.

Skal offside-reglen ændres?

Den har været diskuteret til hudløshed. Offside-reglen og brugen af VAR. I dag har vores skribent, Steen Erhard, givet sit bud på, hvordan regelsættet bør se ud og anvendes.

– Personligt vil jeg foretrække en regelændring, så det er fodens placering, der afgør, om der er offside. I så fald var der ikke tvivl om, at målet skulle være godkendt, skriver Erhard blandt andet i sin blog om VAR.

Byd på Linds medaljesamling

Der er budt 25.000,- for Gunner Linds medaljer, men der er stadig mulighed for at få fingrene i det legendariske gods – guldmedaljen fra pokaltriumfen 1996, sølvmedaljen fra Superligaen 1996 samt bronzemedaljen fra 1997.

Det fortæller Gunner Lind i dagens afsnit af podcasten Sladderligaen.

– Der er mange, der er interesserede, men auktionen løber til den 6. maj, så der er mange, som venter med at lægge deres bud, fortæller Lind blandt andet i afsnittet.

Auktionen foregår i vores facebook-gruppe “AGF Ting – Køb/Salg/Bytte”, hvor alle medlemmer af gruppen, der ønsker at overtage Gunner Linds legendariske AGF-medaljer, har mulighed for at komme med et bud.

Bedårende Beijmo

Vi slutter dagens nyhedsoverblik med det, der vel nok kommer til at være et fast element indtil sommer. Nemlig om lejesvenden Felix Beijmo får lavet en permanent kontrakt med AGF, eller hvad der skal ske, når lejekontrakten med AGF udløber.

Både Aarhus Stiftstidende og podcasten Transfervinduet mener at vide, at der er positive forhandlinger i gang mellem Bjørnebye og svenskeren.

– Som jeg hører det, så er der rigtig gode muligheder for, at han bliver en fast del af AGF-truppen efter sommer. Der er en god dialog med Malmö, og man er enige om betingelserne for et køb, så den ligger lige til højrebenet, siger Lasse Vøge således i podcasten.

Det var alt for i dag. Hav en lækker hvii vippedag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.