• Forside
  • AGF Nyheder
  • Dagens hviie nyhedsdrone: Trøjesamleren deler ud, og stort stemningsafsnit venter

Thomas Berg har indrettet et imponerende museumsrum i sin lejlighed. (Foto: Jonas Roulund)

Dagens hviie nyhedsdrone: Trøjesamleren deler ud, og stort stemningsafsnit venter


| Jonas Roulund |

Dagens overblik giver dig både lidt historisk tilbageblik og lidt information om mandgens aktiviteter på Ceres Park.

Samlet for Aarhus har en opfordring til fansene, og så har ksdh fået endnu en snak med Thomas Berg – verdens største trøjesamler – der deler ud af sine legendariske anekdoter.

God læselyst!

Meget mere stemning

På mandag genoptages Superligasæsonen på Ceres Park, når Randers FC kigger forbi, og her har AGF meddelt, at stemningsafsnittet på B-tribunen udvides.

– Hvis du er blandt de mange, der tænker at bevæge sig mod Ceres Park på mandag, så vær opmærksom på, at B3 bliver et ståafsnit, hvor det forventes, at man deltager i de stemningsskabende aktiviteter hele kampen igennem. Samlet for Aarhus opfordrer også til, at man pakker mobilen væk, så man får den bedst mulige oplevelse på stadion.

Kampen bliver i øvrigt uden T.K., Duin og Hvidt som er på skadeslisten, mens Poulsen har karantæne.

Verdens største AGF-trøjesamler deler ud af sine bedste anekdoter

Thomas Berg har siden 2017 opbygget en vild AGF-samling med merchandise og matchworn trøjer i sin hyggelige lejlighed i Aarhus Midtby. Han har gjort det for den gode historie, og i dagens interview med ksdh.dk fortæller han om nogle af de mere særprægede trøjeerhvervelser gennem tiden:

– Han (Ihler) ringede en dag og spurgte, om han måtte købe et par trøjer, der mindede ham om sin barndom. Så spurgte jeg, om han ikke ville have sin egen trøje igen også. Det ville han selvfølgelig gerne og begyndte at spørge til priser og det ene og det andet… Men dén fik han altså ikke lov at betale for, så nu har han både lidt nostalgi-trøjer samt sin egen matchworn trøje, fortæller Berg, der også beretter om et fælles rørstrømsk øjeblik med Søren Larsen, Peter Graulunds trøjesignering på live-tv og meget andet godt.

Optakt til Randers

Vores vanlige kampoptakt ligger klar i dit feed i morgen tidlig, men indtil da kan du lige få en status på mandskabets karantænesituation, inden den vigtige slutspilskamp.

I karantæne har vi Nicolai Poulsen, mens Felix Beijmo, Frederik Tingager, Tobias Mølgaard og Eric Kahl ryger ud med karantæne i næste kamp, hvis de tilføjer endnu et gult kort i opgøret mod Kronjyderne.

Fanzonen åbner klokken 17, stadionporten åbner tre kvarter senere, og så er der kampstart klokken 19. Vejret ser ud til at blive gråt og køligt, så find halstørklædet frem!

Det var alt for i dag – hav en dejlig hvii torsdag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.