Skip to main content


AGF-spillerne fejrer sejren over AC Horsens (Foto: Matti Kronborg)

Hold på hat og halstørklæde – udvidet stemningsafsnit venter!


| Jonas Roulund |

På mandag er Superligamandskabet endelig tilbage på Ceres Park, og der kommer tryk på lægterne, når stemningsafsnittet udvides til den vigtige slutspilskamp.

AGF kunne for godt en uge siden meddele, at stemningsafsnittet på B-tribunen udvides i de resterende hjemmekampe i denne sæson.

Dermed bliver B3 øvre og nedre inddraget til de stemningsskabende fans.

Samlet for Aarhus meddeler, at der kommer capotårn i midten både på øvre og nedre og et forbedret højtaleranlæg, som kan høres i hele afsnittet.

Hvis du er blandt de mange, der tænker at bevæge sig mod Ceres Park på mandag, så vær opmærksom på, at B3 bliver et ståafsnit, hvor det forventes, at man deltager i de stemningsskabende aktiviteter hele kampen igennem. Samlet for Aarhus opfordrer også til, at man pakker mobilen væk, så man får den bedst mulige oplevelse på stadion.

Kampen spilles klokken 19 på Ceres Park. Seneste indbyrdes opgør i Aarhus mellem lokalrivalerne blev afviklet i sommeren 2022 med 0-0 til følge, mens vi som bekendt trak det længste strå forleden i Randers, da Duelund tordnede De Hviie i front efter flot forarbejde af Nicolai Poulsen.

Lad bare klatten flyve igen, Due!

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle