• Forside
  • AGF Nyheder
  • Dagens hviie nyhedsdrone: Rösler ærgrer sig, spillerkarakterer og Duelund på vej tilbage

Mikkel Duelund (Foto: Matti Kronborg)

Dagens hviie nyhedsdrone: Rösler ærgrer sig, spillerkarakterer og Duelund på vej tilbage


| Jonas Roulund |

AGF led et decideret træls nederlag i gårsdagens opgør på Brøndby Stadion og dagen i dag har stået på reaktioner på den oplevelse.

Dagens hviie nyhedsoverblik består i dag af forskellige reaktioner på gårsdagens arvefjendeopgør, hvor Brøndby sneg sig afsted med tre point, trods masser af chancer og flot spil fra AGF’erne.

God fornøjelse!

Rösler: Vi er ikke et tophold – endnu!

Medaljedrømmene lever i bedste velgående i Aarhus – også selvom vi måtte lide årets første nederlag i går, men cheftræneren har fortsat begge ben solidt plantet på jorden.

– Det er ikke nyt, og vi ved, hvad vi skal gøre. Vi spiller bedre og bedre, og det var nydeligt at se på indtil den sidste afslutning. Folk siger, at vi er et tophold, men nej, det er vi ikke. Vi er på vej til at blive et tophold. Vi udvikler os, og vi er ikke i nærheden af at være et tophold endnu, sagde Uwe Rösler således efter kampen i går.

Han ærgrer sig også over de mange brændte chancer, men glæder sig til gengæld over spillerne flotte præstation.

Mølgaard gør det igen!

Tobias Mølgaard, mine damer og herrer. En 26-årig krøltop, der har indtaget AGF’s startellever med stor overbevisning, og som i de seneste tre kampe er blevet kåret til KSDH’s Man of the Match i vores afstemning blandt fansene på Facebook!

I dag er der blevet uddelt spillerkarakterer, og her topper Mølgaard, Tingager og Mads Emil Madsen blandt andet, mens Mortensen får kritik for sine manglende scoringer i åbent spil.

– I Facebook-gruppen KSDH – Gruppen for AGF Fans blev Tobias Mølgaard valgt som MOTM med 55% af alle stemmerne, mens Mads Emil Madsen løb med andenpladsen med 15%. Stærke Tingager napper tredjepladsen med 13% af stemmerne.

Her kan du se alle spillerkarakterer fra Brøndby IF – AGF.

Duelund på vej i topform igen

En mand, der også fik rosende ord med på vejen i går efter sit fine indhop, var Mikkel Duelund. Han erstattede Nicolai Poulsen efter 63 minutter, og bidrog med masser af kreativitet til offensiven.

Han er blevet holdt ude af startopstillingen af en drilsk hælskade, men nu lysner det for Duelund:

– Det går kun fremad, og det var et vigtigt skridt for mig personligt at mærke, at jeg kunne holde til at spille lidt længere tid, end jeg kunne i Viborg, fortæller han således.

Det var alt for i dag. Hav en dejlig hviie start på ugen!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.