Skip to main content


Mikkel Duelund med bolden i en kamp mellem AGF og Silkeborg på Ceres Park (Foto: Matti Kronborg)

Skadesramt Duelund satser på at være tilbage på 100% snart


| Jonas Roulund |

Aarhus-drengen Mikkel Duelund har de sidste par uger været ramt af en skade i akillessenen, der har gjort, at han ikke har været at finde i startopstillingen. Heldigvis går det fremad med skaden, og Duelund er positivt stemt efter at have spillet flere minutter i kampen mod Brøndby.

Mikkel Duelund har indtil videre spillet seks kampe for AGF, siden han skiftede til klubben i januar, men oplever nu problemer med betændelse i akillessenen.

Det er også begrundelsen bag, at han for tredje kamp i streg ikke startede inde i søndagens kamp mod Brøndby IF. Her kom han ind efter 63 minutter for at erstatte Nikolai Poulsen, hvilket er fremskridt siden forrige kamp mod Viborg, hvor det kun blev til de sidste døende minutter af kampen.

Det lyder dog til, at vi ikke skal vente længe for at se offensivspilleren i længere aktion igen for AGF:

– Jeg er ikke langt fra at kunne starte inde, men jeg følte selv, at jeg var lidt et spørgsmålstegn til kampen i dag, så det var positivt, at jeg kunne spille, fortæller Mikkel Duelund i et interview til bold.dk.

Mere spilletid er et vigtigt skridt

Selvom kampens resultat ikke var noget at skrive hjem om, så var det en positiv oplevelse for Duelund at kunne spillere i længere tid.

– Det går kun fremad, og det var et vigtigt skridt for mig personligt at mærke, at jeg kunne holde til at spille lidt længere tid, end jeg kunne i Viborg, fortsætter han til bold.dk

Duelund er på leje fra Dynamo Kiev indtil sommeren 2024, men har selv tidligere udtalt til KSDH.dk, at han ser sig selv i AGF i lang tid – så mon ikke der mulighed for, han bliver her lidt længere.

Efter det ærgerlige nederlag til Brøndby ligger vi fortsat et point efter Viborg i kampen om tredjepladsen. Om det lykkedes os at kæmpe os op i medaljekampen, og om Duelund er helt tilbage, får vi at se på søndag hvor AGF møder FCK i en storkamp kl. 18 på Ceres Park.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle