Uwe Rösler (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Rösler: Vi er ikke et tophold endnu


| Jonas Roulund |

Cheftræneren ser mange positive ting ved præstationen efter AGF’s nederlag på Brøndby Stadion.

12 skud på mål. 19 skud i alt. Men ingen mål. Og dermed heller ingen point. En flot spillemæssig præstation gav ikke pote på Brøndby Stadion, og cheftræner, Uwe Rösler, ærgrer sig da også over, at man ikke formåede at putte bolden i nettet, når chancerne bød sig.

– Jeg er skuffet over, at vi ikke fik noget ud af kampen. Vi leverede nogle rigtig gode præstationer derude og skabte vel det største antal chancer i én kamp i 2023. Ikke mindst størrelsen på chancerne, siger AGF’s cheftræner Uwe Rösler ifølge Aarhus Stiftstidende.

Han kunne se sit hold presse ligaens sjetteplads helt tilbage i 2. halvleg, men ind ville bolden ikke, og det kostede dyrt i sidste ende.

– Det er ikke nyt, og vi ved, hvad vi skal gøre. Vi spiller bedre og bedre, og det var nydeligt at se på indtil den sidste afslutning. Folk siger, at vi er et tophold, men nej, det er vi ikke. Vi er på vej til at blive et tophold. Vi udvikler os, og vi er ikke i nærheden af at være et tophold endnu, sagde Uwe Rösler således efter kampen.

Nedtoner skærmydsler

Vores tyske træner var i flere omgange i diskussioner med modstandernes cheftræner, Jesper Sørensen, og man kunne opleve dem fortsætte debatten efter slutfløjt. Men Rösler nedtoner selv skænderierne overfor bold.dk:

– Der var intet i det. Spørg bare de lokale journalister. Jeg har været en rigtig god dreng i de seneste seks måneder. Efter kampen gav vi hinanden hånden. Vi er venner, og der er intet i det. I kan bare spørge ham, lød det fra den smilende AGF-træner.

Jesper Sørensen har selv en fortid i AGF – både som spiller og assistenttræner, men blev i 2019 tilknyttet Vestegnens mandskab som assistent frem til 2021, hvorefter et par år som U21-landstræner fulgte. Nu varetager han så rollen cheftræner hos arvefjenden, og det har indtil nu bragt holdet op på 33 point på ligaens sjetteplads, mens De Hviie fortsat indtager fjerdepladsen med 39 point. Et enkelt færre end Viborg på den eftertragtede tredjeplads.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.