• Forside
  • AGF Nyheder
  • Dagens hviie nyhedsdrone: Fanmarch, bronzeforhåbninger og Links på vej på landsholdet

AGF-fans går syngende ned af Stadion Allé til Aarhus Walk (Foto: KSDH.dk)

Dagens hviie nyhedsdrone: Fanmarch, bronzeforhåbninger og Links på vej på landsholdet


| Jonas Roulund |

Over 15.000 billetter er allerede solgt til kampen mellem AGF og FCK, og Samlet for Aarhus står klar med et lækkert event inden søndagens opgør.

Dagens nyhedsoverblik runder fanscenen, landsholdscenen og medaljescenen.

God læselyst!

Fanmarch på søndag

Hvis du er blandt de mange, der skal nyde søndagssolen på Ceres Park, så bør du gå med, når Samlet for Aarhus indbyder til Fanmarch gennem byen kl. 15:30 på søndag.

Der er kampstart klokken 18 på Ceres Park, hvor FCK venter til endnu et vigtigt brag i Mesterskabsslutspillet.

Links med landsholdsmuligheder

Gift Links’ formkurve peger opad, og Kahl har måttet se langt efter spilletid i 2023, fordi sydafrikaneren har taget startpladsen på kanten. Nu går rygterne på, at de fine præstationer også har vakt opsigt i hjemlandet, hvor landstræneren holder øje med Links, ifølge mediet Sunday World:

– Hugo Broos vil højst sandsynligt ryste posen i landets sidste kvalifikationskamp, som står mod Marokko den 12. juni. Begge mandskaber er allerede kvalificeret fra Gruppe K, og der er derfor rygter om, at landstræneren vil se nye ansigter an.

Jovanovic-interview og bronzemedaljer på vej

Mens vi venter på FCK, så har vi i dag fået os en snak med Aleksandar Jovanovic, som I snart kan både lytte til og læse et interview med her hos ksdh.dk.

Han besvarer spørgsmål fra Twitter- og Instagram-brugerne, hvor særligt et spørgsmål går igen: Får vi ham at se i AGF på ny?

Udover dette – så kom vi både omkring fremtidsplaner, forholdet til AGF og en status på karrieren. Han tror i øvrigt på medaljer til Aarhus i år!

Det er Tipsbladets chefredaktør med på, og han har i dag givet sit bud på, hvorfor det lykkes:

– Det her hold skal ud at jagte bronzen, selvom de fire point i de første tre runder er lidt en bét, og med fare for at må gå med Champions League-hymnen som ufrivillig ringetone, begynder det her hold i sportslig styrke at minde om det, der en overgang gjorde sig til i guldkampen i coronaåret 2020, skriver Tipsbladet således.

Det var alt for i dag. Nyd den hviie vippedags solstemning.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.