Gift Links overvejer sine muligheder med bolden (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

Gift Links på vej mod landsholdscomeback


| Jonas Roulund |

Ifølge Sunday World kan Gift Links stå overfor et længe ventet comeback på det sydafrikanske landshold.

“Giftige” Links har ramt en god formkurve i 2023, og Erik Kahl har måttet se til fra bænken i samtlige kampe efter vinteropstarten, fordi den lille sydafrikaner har indtaget startpladsen på venstrekanten.

Der spekuleres derfor nu i, at Links, som forleden rundede 100 kampe for AGF, kan være på vej til et comeback på det sydafrikanske landshold, som har kvalificeret sig til de Afrikanske Mesterskaber, der afholdes i Elfenbenskysten i 2024.

Mediet Sunday World skriver således, at landstræner Hugo Broos højst sandsynligt vil ryste posen i landets sidste kvalifikationskamp, som står mod Marokko den 12. juni. Begge mandskaber er allerede kvalificeret fra Gruppe K, og der er derfor rygter om, at landstræneren vil se nye ansigter an.

24-årige Links har fem landskampe på CV’et, men har ikke været med i de seneste 15 kampe – altså siden september 2021, hvor han fik 45 minutter i en VM-kvalifikationskamp mod Zimbabwe.

Dog er intet sikkert i forhold til et landsholdscomeback, da Links blandt andet skal konkurrere om en plads blandt de udvalgte med kantspillerne Kobamelo Kodisang fra Moreirense FC og Nkanyiso Shinga fra S.C. Covilhã.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.