Yann Bisseck leverede en solid indsats mod AC Horsens (Foto: Laura HJørringgard)

Bisseck er selvsikker forud for resterende grundspilskampeEfter at have mistet to point i overtiden i sidste uges hjemmekamp imod Silkeborg, jagtede AGF i denne uge tre meget vigtige point i jagten på top seks. Denne gang var der dog ingen slinger i valsen, da en sikker 2-0 sejr over AC Horsens sendte pointene til Aarhus.

Én af dem, der bidrog til sejren var Yann Bisseck, som scorede et flot hovedstødsmål til 2-0. Forsvarsklippen var da også meget godt tilfreds med aftenens forløb.

– Dejlig følelse. Jeg elsker at vinde. Vi vidste, at det kunne blive sæsonens hidtil vigtigste kamp. Vi var velforberedte og fik eksekveret vores planer, fortalte AGF’s nummer fire, der var glad for, at spillet flød bedre i gårsdagens lokalopgør.

– Jeg synes, vi startede godt. Vi vidste, at de ville komme, med alt hvad de havde fra start. Træneren forberedte os på at være klar til at kæmpe, men fortalte os også at det ikke kun handlede om at fighte i dag. Vi havde også brug for at spille en god kamp med bolden. Vi spiller på hjemmebane, så vi er nødt til at forsøge at dominere dem, og det synes jeg lykkedes, fortæller midterforsvareren.

Yann Bisseck (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Tilfreds med egen indsats i foråret

Yann Bisseck er fortsat, hvor han slap i efteråret og ligner stadigvæk én af de absolut bedste midterforsvarere i ligaen. Han er også selv fint tilfreds med præstationerne i øjeblikket.

– Jeg fokuserer bare på mit job. At forsvare er min førsteprioritet. Jeg har været rimeligt solid. Jeg forsøger at fokusere mest på mit forsvarsspil, men det giver også en gnist til holdet, når jeg deltager i det offensive. Jeg forsøger bare at skabe så mange muligheder for holdet, som jeg kan, fortæller tyskeren.

Yann Bissecks rolle ændrede sig en smule, da Uwe Rösler tiltrådte som cheftræner i sommer. AGF skiftede fra en fire-mands-bagkæde til en tre-mands-bagkæde, og Bisseck skulle nu spille som den yderste stopper i venstre side. Men Uwe Rösler havde også en ny arbejdsopgave til sin landsmand. Bisseck skulle nu også deltage mere i det fremadrettede spil.

– Jeg skulle vænne mig til det. Jeg havde aldrig spillet i en tre-mands-bagkæde, så den første halvdel af sæsonen brugte jeg på at vænne mig til det. Som midterforsvar er man ikke vant til at skulle løbe dybt eller noget i den stil, men nu har jeg vænnet mig til det. Jeg er meget bevidst omkring, hvornår jeg skal gå med i angrebene, og hvornår jeg skal blive tilbage. Jeg kan rigtig godt lide det. At score mål er det sjoveste man kan som fodboldspiller. Hvis jeg får en chance, så tager jeg den, lyder det fra dagens målscorer.

En selvsikker Yann

Efter sejren fredag aften ligger AGF nu på en foreløbig fjerdeplads, inden de andre Superliga-hold går på banen søndag og mandag. Yann Bisseck er håbefuld frem mod de resterende kampe i grundspillet.

– Jeg synes, at vi har en god chance. Superligaen er en af de tætteste ligaer, jeg nogensinde har set, alt kan ske. Nu er der kun to kampe tilbage, og ethvert point kan gøre forskellen. Vi har et meget solidt forsvar, så hvis vi kan score et par mål, så vil vi altid vinde kampene. Jeg føler mig selvsikker, og det tror jeg også at resten af klubben gør siger Bisseck.

Gårsdagens mål bringer Super-Yann op på en andenplads på klubbens interne topscorerliste. Lad os bare få mere fra den offensive forsvarsspiller i de kommende kampe.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.