Skip to main content


Albert Grønbæk passerer FCK-keeper Kalle Johnsson i en kamp mod FCK på Ceres Park (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

Avis: Europæisk klub byder over 100 millioner for Albert Grønbæk


| Jonas Roulund |

AGF’s tidligere midtbanetalent, Albert Grønbæk, kan være på vej væk fra Bodø/Glimt i en rekordtransfer. Grundet en videresalgsklausul vil et salg gavne den aarhusianske klubkasse.

Albert Grønbæk skrev i sommeren 2022 historie, da han blev det dengang dyreste salg nogensinde med sit skifte til Bodø/Glimt for 25 millioner kroner. Nu kan flere millioner være på vej til Aarhus på grund af en videresalgsklausul på 15 %, som blev forhandlet med i forbindelse med salget til nordmændene.

23-årige Grønbæk har imponeret så meget i sin norske klub, at han er blevet en eftertragtet herre, og nu er et stort transferbud landet på Bodø/Glimts kontorer fra en europæisk klub.

Ifølge Tipsbladet lyder buddet på et godt stykke over 100 millioner kroner for midtbanespilleren, som har spillet 86 kampe, scoret 30 mål og lagt op til 14 for de norske mestre.

Der skulle ifølge avisen foregå grundige overvejelser omkring et salg af Grønbæk, som har kontrakt frem til og med 31. december 2028.

I Aarhus nåede Grønbæk at repræsentere AGF 86 gange med otte mål og otte oplæg til følge i årene 2019-2022. Han fik sin fodboldopvækst i forstadsklubben VRI, hvorfra han skiftede til AGF som U14-spiller. Samarbejdsklubben står dermed også til at modtage penge, såfremt salget går igennem grundet den internationale solidaritetskompensation.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle