Skip to main content


AGF laver stemningsafsnit for unge fans


| Jonas Roulund |

AGF er en klub for alle – unge som gamle – og nu lancerer klubben et helt nyt afsnit – Ungdomszonen på Ceres Park, hvor fans mellem 10-14 år kan opleve en helt særlig stemning.

Det går godt på banen, og det smitter af på lægterne. Aarhus er en fodboldby, og AGF er Byens Hold – derfor giver det også mening, at klubben til kampen mod Brøndby IF den 21. oktober lancerer et nyt tiltag til Familietribunen – nemlig Ungdomszonen.

Her kan unge mellem 10 til 14 år trygt opleve kampen med en fed stemning.

– Ungdomszonen er kun for fans mellem 10 og 14 år, og forældre har ingen adgang, men vores ungdomsguides skal nok sørge for at alt går ordentlig til, skriver AGF.dk, og fastslår at Ungdomszonen vil blive etableret til udvalgte kampe fremover.

– Ungdomszonen bliver placeret på B4-øvre på Familietribunen ved siden af Stemningsafsnittet, og har plads til 400 fans stående. Det kræver en Ungdomszonebillet at få adgang til området. Har du et abonnement til Familieafsnittet, kan du konvertere det til en ungdomszonebillet, skriver klubben.

Inden opgøret mod Brøndby kan fans i alle aldre være med til at male et nyt ’Ungdomszonen’-banner. Det foregår ved Ceres Park torsdag den 17. oktober fra klokken 13.

Opgøret mellem AGF og Brøndby spilles den 21. oktober klokken 19.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle