Skip to main content


Foto: AGF.dk

AGF henter Richmond Gyamfi i Hobro IK


| Jonas Roulund |

Hobro IK og AGF er blevet enige om en transfer, der sender 19-årige Richmond Gyamfi til AGF for ni millioner kroner.

AGF har været – og er nok fortsat – på jagt efter forstærkninger til Superligatruppen forud for sæsonpremieren mod FC Midtjylland den 19. juli, og nu er Richmond Gyamfi hentet ind for at øge konkurrencen på de offensive pladser.

Den 19-årige ghanesiske angriber har siden vinterpausen slået sit navn fast i 1. division, hvor det er blevet til tre mål og fire assists i 13 kampe for de gule.

Nu kan han så kalde sig AGF-spiller på en femårig aftale efter et skifte, som ifølge KSDH’s oplysninger har kostet De Hviie 9 millioner kroner.

– Richmond passer ind i vores ”style of play”. Han er hurtig, har en god fysisk og er en dygtig afslutter. Han giver os noget x-faktor og har en fremadrettethed i sit spil som er usædvanlig og imponerende, og vi ser frem til at bringe ham ind på holdet, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye til AGF.dk.

– Vi har fulgt ham intenst i foråret og er meget glade for at kunne byde ham velkommen til AGF, hvor han nu kan fortsætte sin positive udvikling i vores rammer og forløse sit talent endnu mere, fortæller Bjørnebye om den nye AGF-angriber, som starter op på Terp Skovvej i denne uge.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle