Uwe Rösler (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

AGF har sat ny målsætning


| Jonas Roulund |

Ledelsen i AGF har i samarbejde med spillertruppen og staben sat nye mål, nu hvor slutspillet er sikret.

I morgen venter Randers FC i årets første slutspilskamp, og i den forbindelse har AGF sat en ny målsætning. For nu er top seks sikret, men man skal ville mere, ifølge Uwe Rösler, der havde bedt anførergruppen komme med et bud på en ny målsætning, mens staben og den øverste ledelse ligeledes havde sat sig ned og skrevet nogle tanker ned om emnet.

– Så spurgte jeg, om vi alle var enige om, at dette var målsætningen? Fordi jeg vil have, at man ikke bare siger noget. Det forpligter. Hvis jeg køber en Ferrari, skal jeg bruge rigtig mange penge på at holde den bil kørende. Når jeg ikke har penge nok, må jeg købe en Fiat Punto i stedet. Alt her i livet har en konsekvens, og alle spillerne ved, hvad det kræves for at komme i top tre. Og dét er det vigtigste for mig, siger Uwe Rösler til Århus Stiftstidende, der altså afslører, at medaljer er målet. Alt andet ville også være uambitiøst ifølge cheftræneren.

Femårsplanen skal indfries

– Vi har en chance for at komme i top tre, og så taler vi lige ud af posen. Ender vi i top tre? Jeg ved det ikke, men vi vil kæmpe for det. Det er dét, jeg tror, vores fans vil høre. De vil ikke høre mig sige, at fjerde- eller femtepladsen er godt nok. Nej, vi går efter det, og så må vi se hvordan det går, siger Uwe Rösler således.

Uwe Rösler, cheftræner i AGF. (Foto: Jonas Roulund/KSDH.dk)

Det nye mål er ikke så overraskende, idet klubben har en femårsplan, hvor der skal vindes medaljer to gange inden 2025. AGF indtager en øjeblikkelig fjerdeplads i Superligaen med to point op til Viborg FF på bronzepladsen.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.