AGF-dronen: Udsolgt awayafsnit, Kongelundsinfo og spillerinterviews


| Jonas Roulund |

Ugens sidste hviie nyhedsoverblik indeholder lidt opdateringer om det nye stadion, endnu et udsolgt awayafsnit, og så har AGF lavet et interview med et par unge australiere.

Hviiekenden står for døren, og her i ugens sidste AGF-overblik får du et ungt spillerinterview og en imponerende fan-nyhed.

God læselyst!

AGF-afsnit i Randers er udsolgt

Det er imponerende, hvad fanscenen leverer i denne sæson. Det ene udvidede fanafsnit efter det andet bliver meldt udsolgt, og i dag skete det så også på Cepheus Park.

Tirsdagens kamp mellem Randers FC og AGF bliver dermed for fulde tribuner, da det udvidede awayafsnit i Randers er meldt udsolgt:

Det koster det nye stadion

Her på KSDH-redaktionen vil vi løbende dykke ned i materialet fra Projekt Kongelunden og formidle det i letspiselige bidder for jer fans. Indtil videre har vi en artikel ude med vigtige skæringsdatoer for stadion-projektet, og så er der økonomioverblik:

– Mange af faciliteterne lever deres isolerede liv i dag – vi vil gerne åbne det op, så vi skaber en sund balance mellem ro og aktivitet. Det gør vi med tre greb: Udvikle og opgradere nuværende, moderniserer med nybyggeri og justere infrastrukturen, forklarer projektleder Hardy Petersen blandt andet i vores artikel, hvor du får overblik over økonomien for stadionprojektet.

Interview med australske talenter

Australien og AGF har et tæt forhold.

Mustafa Amini, Zach Duncan, Alex Gersbach og Chris Ikonomidis har blandt andet været forbi Fredensvang og sat deres aftryk, og lige nu løber to unge gutter rundt og imponerer i Smilets By. Diesel Herrington på 18 år og Jing Reece på 19 kører begge med klatten langt hjemmefra, og AGF har taget en snak med dem om livet som professionel i Danmark:

– Generelt er akademierne og ungdomsholdene i Australien slet ikke lige så professionelle, som de er her i Danmark. Alt er mere tilfældigt og op til den enkelte spiller. Jeg tror både Jing og jeg er kommet langt gennem individuel træning og træning med vennerne efter skole. Men det er klart, at Danmark og Europa er et helt andet sted, når det kommer til fodbold, siger Diesel Herrington, mens Jing Reece fortæller lidt om tilværelsen langt væk hjemmefra:

– Det er klart, at afstanden mellem Danmark og Australien er hård. Man savner sin familie og venner rigtig meget, når man sidder på den anden side af jorden. Personligt var jeg for eksempel skadet i fem måneder i starten af denne sæson. Og det var da en hård periode, må jeg indrømme, og jeg savnede virkelig min familie. Men heldigvis er Facetime en god opfindelse og på den måde snakker jeg med min familie næsten hver dag, siger den unge australier.

Du kan læse hele interviewet med de australske youngsters på agf.dk.

Og således kom vi igennem endnu en hvii hverdagsuge. I morgen kan du glæde dig til vores optakt til Randers-kampen, og hvis du endnu ikke har fået billet til en af de resterende slutspilskampe, kan du jo tage et kig i facebookgruppen AGF Billetter – Køb/Salg/Bytte.

God hviiekend!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.