Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

AGF-dronen: Træningsobservationer og dialog om Mortensen-kontrakt


| Jonas Roulund |

KSDH-folket var i dag en tur på Fredensvang, hvilket har affødt lidt spændende sager, og så er de nominerede til Årets Samarbejdsklub også lanceret.

Dagens AGF-overblik byder på træningsobservationer, Mortensen-kontraktstatus og lidt om AGF’s samarbejdsklubber.

God fornøjelse!

Mortensen: Der er positiv dialog

Patrick Mortensen har kontraktudløb til næste sommer, men han kunne i dag fortælle vores udsendte, at der er positive snakke i gang omkring en forlængelse.

Det kan du læse mere om lige her: Mortensen om kontraktsituation: Der er positiv dialog

Patrick Mortensen scorer til 0-1 i Hvidovre, 6/8/23
Foto: Matti Kronborg

Du kan samtidig tjekke dagens træningsobservationer, hvor en række profiler udeblev, mens Anker og Akoto kæmpede om forsvarspladsen i A-kæden: Dagens træningsobservationer: Anker og Akoto i fokus

Årets Samarbejdsklub: Og de nominerede er…

I forbindelse med søndagens Superliga-kamp mod Lyngby BK kårer AGF Årets Samarbejdsklub og Årets Frivillig. I den forbindelse har AGF i dag offentliggjort de nominerede til priserne.

ASA, Lystrup, BMI og Hinnerup er nomineret til Årets Samarbejdsklub, og du kan læse begrundelserne her: På søndag kåres Årets Samarbejdsklub: Her er de nominerede

Jova med hilsen til AGF-fansene

Selvom det efterhånden er længe siden, at Aleksandar Jovanovic stod på mod for AGF, så har han fortsat stor kærlighed til klubben.

I aften er han igen i Danmark – denne gang for at spille mod FC Nordsjælland i Conference League for sin nye klub, FK Partizan, og i et optakts-interview med bold.dk får han søreme også lige sneget en hilsen ind:

– Må jeg ikke lige sende en hilsen her til sidst? Jeg vil gerne sige hej til alle AGF-fansene og sige, at de er fantastiske, lyder det således fra Jovanovic.

Her kan du høre vores eget interview med målmanden, hvor der er endnu mere kærlighed at finde:

Og dermed kom vi rundt om torsdagen hviie nyheder. Hav en topfed eftermiddag og aften!

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle